HellFire: The Summoning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,575 TOPLAM İNDİRME

HellFire: The Summoning, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça gelişmiş bir savaş kartı oyunudur.

HellFire: The Summoning, savaş kartı oyunlarını seven oyuncuların Android cihazları üzerinde mutlaka denemeleri gereken bir mobil oyun.

Oyunda amacımız dünyaya geçmek için bir geçit açmayı başaran cehennem yaratıklarını yok etmek ve dünyamızın huzurlu bir yer olarak kalmasını sağlamak için cehennemin kapılarını yok etmek.

Geçit avcısı rolünü üstleneceğimiz oyunda, biz ve bizim gibi birçok oyuncu aynı amaç uğruna mücadele verecek ve bu amaç uğrunda ter dökecek.

Savaş alanında düşmanlarınıza karşı başarılı olabilmek için ateş, su, toprak ve ölüm gibi 4 farklı elemente en iyi şekilde hükmetmeli ve bu elementlere ait en güçlü yaratıklara kart desteniz içerisinde yer vermelisiniz.

Yüzlerce farklı yaratığın ve yeteneğin sizleri beklediği bu oyunda hem yaratıklarınızı hem de yeteneklerinizi sürekli olarak geliştirerek, savaş sırasında düşmanlarınıza karşı üstünlük sağlayabiliyorsunuz.

HellFire: The Summoning'in gizemli, heyecan uyandıran ve üç boyutlu dünyasında yerinizi alarak cehennemin kapılarını kapatma görevinde diğer oyunculara yardımcı olmaya ne dersiniz? Üstelik sürekli olarak düzenlenen farklı etkinlikler, oyuna eklenen yeni yaratıklar ve yetenekler sayesinde oyun heyecanınız hiç azalmayacak.

Can Çevrim

HellFire: The Summoning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
401 TOPLAM İNDİRME

HellFire: The Summoning, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir savaş kartı oyunudur.

HellFire: The Summoning, savaş kartı oyunlarını seven oyuncuların iOS cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça sürükleyici bir mobil oyundur.

Dünyamız ve kendi dünyaları arasındaki geçidi açmanın bir yolunu bulan uğursuz yaratıkların dünyamıza geçmesini engellemek ve cehennemin kapılarını kapatmak için seçilen kahraman rolünü oynayacağımız oyun gerçekten oldukça heyecan verici.

Siz ve sizin gibi geçit avcılarının çok geç olmadan cehennemin kapısını kapatması ve huzur dolu diyarları koruması gerekiyor.

Görevinizde başarılı olabilmek için ateş, su, toprak, ölüm gibi farklı elementlere en iyi şekilde hükmetmeli ve bu element gruplarına ait ejderhaları, ölümcül yaratıkları ve mistik canavarları kart destenize katmanız gerekiyor.

Yüzlerce yeteneğin ve farklı yaratığın sizleri beklediği bu heyecan dolu kart oyununda yeteneklerinizi ve yaratıklarınızı geliştirerek, gireceğiniz savaşlarda çok daha başarılı olabiliyorsunuz.

Tamamlamanız gereken 600'den fazla bölümün yer aldığı HellFire: The Summoning'in 3 boyutlu evreninde sürekli olarak yeni etkinlikler, yetenekler ve karakterler sizleri bekliyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Elder Scrolls Legends APK

    Hemen The Elder Scrolls Legends APK indirin ve bu kart oyununda yerinizi alın.
  • The Elder Scrolls Legends

    The Elder Scrolls Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • The Gate

    The Gate mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji/kart oyunudur
  • Champions of the Shengha

    Champions of the Shengha, Android cihazlarda akıcı oynanış sunan kart savaşları oyunu.
  • Magic 2015

    Magic the Gathering kart oyunu serisinin dijital platformlarda da iddialı olduğunu kanıtlarcasına piyasaya sürülen Magic 2015, yeni kartlar ve senaryo paketleriyle oyunseverleri bekliyor.
  • The Hunger Games: Panem Rising

    The Hunger Games: Panem Rising oyunseverleri eşsiz bir maceraya davet eden, sürükleyici bir kart oyunu.
  • The Chameleon

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kart oyunu
  • The Horus Heresy: Legions

    Kart savaşlarına dahil olacağız.