Hello Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Hello Space, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir retro uzay oyunu.

Hello Space, adından da tahmin edeceğiniz üzere uzay oyunu. Retro havasının dahil edildiği oyunda uzaya ayak basıp verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Android sistemli hem telefon hem de tablette keyifli oynanış sunuyor.

Uzay seyahatiniz boyunca yardım bekleyen astronotları kurtarma, güçlendiricileri alıp dünyaya asla yaklaşmamaları gereken asteroitleri yok etme dahil birbirinden zor, hata kabul etmeyecek görevleri yerine getirmeniz isteniyor. Neyse ki karşınıza hepsi aynı anda ateş açan tam donanımlı uzay gemileri çıkmıyor.

Sadece görsel çizgileriyle değil sesleriyle de nostalji yaşatan uzay oyununda başlangıçta hiçbir silahınız yok. Asteroitlerden kaçtıkça silahlar görünmeye başlıyor. Alırsanız ateş etme şansına sahip oluyorsunuz. Bu noktada benzerlerinden ayrılıyor oyun. Silahların yanı sıra astronotları da yakalamak ta kolay değil.

Erkan Calp

Hello Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Hello Space, Türk yapımı retro uzay oyunu.

Hello Space, retro stil görselleriyle nostalji yaşatan bol hareketli uzay oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de keyif alarak oynayacağınızı düşünüyorum.

iOS platformunda Türk yapımı uzay oyunu olarak öne çıkan Hello Space’de harita üzerinden ilerliyorsunuz. Genellikle üzerinize düşen asteroitleri yok ederek, yardım bekleyen astronotları kurtararak uzayda tehlikeli seyahatinizi sürdürdüğünüz oyunda sürekli hareketli olmak zorundasınız.

Sağa sola ani manevralarla asteroitlerden kaçarak puan kazanamadığınız gibi belli bir noktadan sonra devam etmeniz de mümkün olmuyor. Asteroitlerle birlikte düşen çeşitli silahları da almanız gerekiyor. “Hey” diye bağırarak kendilerini fark ettiren astronotlar da silahlar gibi kritik noktalarda karşınıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello Neighbor

    Hello Neighbor Android, gizliliğe dayalı mobil korku oyunu.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Space Marshals 2

    Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Space Off

    Space Off, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon beceri oyunu.
  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.
  • Space Legacy

    Space Legacy, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarıız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.