HelloTalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME

HelloTalk uygulamasını kullanarak oldukça kolay ve etkili bir şekilde yabancı dil öğrenebilirsiniz.

HelloTalk uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan oldukça kolay ve etkili bir şekilde yabancı dil öğrenebilirsiniz.

Bir veya birden fazla yabancı dili biliyor olmak, artık oldukça önemli bir etken diyebiliriz. Birçok yerde faydalarını görebileceğiniz bu yeteneğiniz sayesinde yurtdışına çıktığınızda da rahatça iletişim kurabilirsiniz. Kurslara verecek paranız ve vaktiniz yoksa, oturduğunuz yerden dil öğrenebileceğiniz platformlar oldukça fazla. HelloTalk uygulaması da, geleneksel dil eğitim uygulamalarının dışında bambaşka bir deneyim sunuyor.

HelloTalk, 100’ü aşkın dilden öğrenmek istediğiniz dili seçtikten sonra, dünyanın dört bir yanından bu dili konuşan kullanıcılarla sohbet ederek yabancı dilinizi geliştirebilmenizi amaçlıyor. Dil öğrenmenizi ve pratik yapmanızı hiç ummadığınız kadar kolay hale getiren uygulamada, aynı anda birden fazla kişiyle de konuşabiliyorsunuz.

Uygulamada desteklenen dillerden bazıları: İngilizce, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Japonca, Korece, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Almanca, İtalyanca, Rusça ve Arapça.

Volkan Yılmaz

HelloTalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
182 MB DOSYA BOYUTU

HelloTalk uygulaması ile oldukça eğlenceli ve etkili bir şekilde yabancı dil öğrenebilmeniz mümkün.

HelloTalk uygulamasını iOS cihazlarınıza yükleyerek oldukça eğlenceli ve etkili bir şekilde yabancı dil öğrenebilmeniz mümkün.

Birçok sektörde en az bir yabancı dil bilmek, işe alım açısından oldukça önemli bir avantaj diyebilirim. Hem bu konuda, hem de seyahate çıktığınızda dilini bildiğiniz kişilerle iletişim kurmak açısından birçok faydasını görebileceğiniz bu yetenek, başlarda biraz emek istiyor. Yabancı dil eğitimi veren kurslara giderek bir adım atabilirsiniz, fakat yeterli paranız veya zamanınız yoksa alternatiflere yönelmeniz gerekiyor. İnternet üzerinden de çeşitli platformlarda yabancı dil öğrenebilirsiniz, her platform kendine özgü bir sistemle kullanıcılarına yabancı dil öğretmeyi amaçlıyorlar.

HelloTalk uygulaması da 100’ü aşkın yabancı dili öğrenmeniz için, dünyanın dört bir yanından kullanıcılarla sohbet etmenizi sağlıyor. Öğrenmek istediğiniz dili konuşan kullanıcılarla bir araya gelebileceğiniz ve konuştukça dilinizi geliştirebilmenizi amaçlayan uygulamada, aynı anda birden fazla kişiyle de konuşabilirsiniz. Eğer siz de bu tekniği kullanarak yabancı dil öğrenmek istiyorsanız, HelloTalk uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Uygulama üzerinden öğrenebileceğiniz dillerden bir kısmı şu şekilde: İngilizce, Almanca, Fransızca, Portekizce, İtalyanca, Rusça, Arapça, İspanyolca, Japonca, Korece ve Çince.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Gojimo

    Gojimo uygulamasıyla farklı dersler ve konularda sorular üreterek ders çalışabilirsiniz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.