Hermes: KAYIP

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
789 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!

Hermes: KAYIP, Türk yapımı mobil macera rol yapma oyunu. Gerçek olaylardan esinlenerek kurgulanmış hikayesiyle dikkat çeken oyunda hafızasını kaybetmiş ve nerede olduğunu bilmeyen birinin hayatını kurtarmaya çalışıyorsunuz. Bağlantı kurabildiği tek kişi sizsiniz. Sorduğu sorulara verdiğiniz yanıtlar, onun kaderini belirleyecek. Seçimlere bağlı farklı sonlar sunan harika bir macera rpg oyunu bizlerle!

Android telefonunuza indirip oynayabileceğiniz gerilim yüklü, karanlık temalı bir oyun arıyorsanız Hermes: KAYIP’ı tavsiye ederim. Türk yapımı, tamamen Türkçe olan oyunda hikaye diyaloglar üzerinden ilerliyor. Bağlantıda olduğunuz karakterin yönelttiği sorulara yanıtlar veriyorsunuz. Tek umudu siz olan karakterin sorusuna farklı yanıtlar vererek hikayenin farklı ilerlemesini sağlayabiliyorsunuz. Hikaye, mutlu sonla da bitebiliyor, mutsuz sonla da… Verdiğiniz kararlar çok mühim. Soruyu yanıtladığınızda geri dönüş şansınız yok.

 

Erkan Calp

Hermes: KAYIP

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
82.3 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek olaylardan esinlenerek kurgulanmış hikaye, 20 farklı son!

Hermes: KAYIP, seçimlerinizle karakterin kaderini belirlediğiniz, verdiğiniz kararlara bağlı farklı sonlarla karşılaştıran bir mobil macera rol yapma oyunu. Türk yapımı mobil oyunda karakterin sorduğu sorulara yanıtlar vererek hikayede ilerliyorsunuz. Soruyu yanıtlamadan önce iki kere düşünmelisiniz. Geri dönüşünüz yok!

App Store 2018’in en popüler oyunları listesindeki tek rpg oyunu olan Hermes: KAYIP, diyaloglarla ilerleyen karanlık temalı macera oyunu. Türk yapımı ve tamamen Türkçe olan oyunda hafızasını yitirmiş ve nerede olduğunu bilmeyen birine yardım ediyorsunuz. Tek umudu sizsiniz. Mesajlarına vereceğiniz yanıtlar önemli. Kararınız, yaralanmasına yol açabilir, hayatını kaybetmesine sebebiyet verebilir.

Hermes: KAYIP Özellikleri:

  • Seçimleriniz onun kaderi olacak!
  • Bağlantı kurabildiği tek kişi sizsiniz.
  • Seçimlerinize göre farklı sonlarla karşılaşacaksınız.
  • Yolu mesajlarınız belirleyecek.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • OROBOROS

    Türk yapımı uzay macera oyunu OROBOROS, Android Google Play'de!
  • Las Kio Lean

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Türk yapımı bir rol yapma oyunudur.
  • Mahluk

    Mahluk, Türk yapımı karanlık temalı platform oyunu olarak Android platformunda yer alıyor.
  • Horror Hospital 3D

    Horror Hospital 3D, hayaletlerle dolu hastaneden kaçmaya çalıştığınız Türk yapımı Android oyunu.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Doctor Who: The Lonely Assassins

    BBC ortak yapımı gerilim macera oyunu Doctor Who: The Lonely Assassins, Android Google Play'de!
  • Barbie Dreamhouse APK

    Barbie Dreamhouse APK, Barbie'nin rüya evinde giydirme, makyaj, yemek yapımı, saç yapma ve türlü etkinliklerle geçen bir Android oyunu.
  • Vampires Fall Origins APK

    Vampires Fall Origins APK, sıra tabanlı taktiksel aksiyon rpg oyunu. Vampirler, cadılar ve başka tehlikelerle dolu ormanlara, köylere girmeye hazırlanın!