Hero Sky: Epic Guild Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
390 TOPLAM İNDİRME

Hero Sky: Epic Guild Wars, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Hero Sky: Epic Guild Wars, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Rol yapma öğeleri ile bezeli bir oyun olan Hero Sky fantastik bir dünyada geçiyor ve kendi uçan kalenizi yaratıp ordularınızı oluşturuyorsunuz.

Oyunda çeşitli türlerde güçlü askerler ve kahramanlar yaratmanız gerekiyor. Bu sayede dünyayı kötü güçlerden koruyorsunuz. Adından da anlaşılabileceği gibi Hero Sky çevrimiçi ve ittifaklar kurarak oynanan tarzda bir oyun.

Diğer strateji oyunlarının aksine oyuna başlarken belli bir miktar güçle başlıyorsunuz. Diğer oyunlarda genellikle elinizde çok az kaynakla başlarken burada tam tersi bir güçle başlıyor ve böylece direk olarak oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Oyunda her karakter ayrı ayrı level atlama şansına sahip. Böylece karakterlerinizi güçlendirebiliyor, kişiselleştirebiliyor hatta diğer karakterlerle kombine ederek yeni karakterler ortaya çıkarıp yeni güçler ve yetenekler elde edebiliyorsunuz.

Oyundaki farklı savaş taktikleri de dikkat çeken özellikleri arasında diyebilirim. Örneğin Truva Atı taktiği oyunda kullanılan farklı taktiklerden yalnızca bir tanesi. Bu da oyuna daha fazla çeşitlilik ve renk katmış diyebilirim.

Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda çevrimiçi bir şekilde diğer insanların "guild" denilen ittifaklarına katılabileceğiniz gibi tekli oyunculu modu seviyorsanız 50'den fazla zindan bölümü de oyunda sizleri bekliyor. Bununla birlikte farklı oyun modları da mevcut.

Başarılı grafiklere sahip olan oyunda karakterleri ve savaşları kuş bakışı olarak kontrol ediyorsunuz. Bu da size daha iyi kontrol sahibi olma şansı tanıyor diyebilirim. Kısacası başarılı bir strateji oyunu olan Hero Sky: Epic Guild Wars'ı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Hero Sky: Epic Guild Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
97.7 MB DOSYA BOYUTU

Hero Sky: Epic Guild Wars, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Hero Sky: Epic Guild Wars, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Mobil cihazlar için geliştirilmiş binlerce strateji oyunun arasına yeni katılmış olan oyun şimdiden 500 bin indirilmeye ulaşmış.

Rol yapma öğeleri de içeren savaş ve strateji oyunlarını seviyorsanız bu oyun size hitap ediyor demektir. Fantastik bir dünyada geçen oyunda klasik bir şekilde amacınız ordularınızı oluşturup dünyayı kötü güçlerden korumak.

Bunun için kendi uçan kalenizi yarattıktan sonra askerlerinizi ve ordularınızı oluşturmaya başlıyorsunuz. Oyunu farklı kılan özelliklerinden bir tanesi diğer oyunlarda genellikle az kaynakla başlarken burada belli bir miktar güçle başlayarak direk aksiyona dalabilme şansına sahip olmanız diyebilirim.

Böylece başladığınız oyunda adından da anlaşılacağı üzere çevrimiçi bir şekilde oynayarak guild denilen ittifaklara girebiliyorsunuz. Böylece diğer oyuncuların yardımıyla daha güçlü bir şekilde düşmana karşı savaşabiliyorsunuz.

Oyunda rol yapma öğeleri var dedik, bunun en önemlisi ise karakterlerinize level atlatma şansına sahip olmanız. Böylece level atladıkça karakterlerinizi güçleniyor ve onları istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz.

Bununla birlikte oyunda dikkat çeken bir diğer özellik ise farklı savaş taktiklerinin dahil edilmesi. Örneğin oyunda karakterleri  diğer karakterlerle kombine ederek yeni karakterler ortaya çıkarıp yeni yeteneklere sahip kahramanlar elde edebiliyorsunuz. Yine benzer şekilde Truva Atı taktiğini kullanabiliyorsunuz.

Eğer çevrimiçi oynamak istemiyorsanız yine oyun içerisindeki diğer modlarla oynayabiliyor, 50'den fazla zindanda savaşabiliyorsunuz. Siz de strateji oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Tank Hero: Laser Wars

    Tank Hero: Laser Wars hem bulmaca hem de savaş oyunu dinamiklerini başarılı bir şekilde yansıtan oyunlardan bir tanesi.
  • Epic Empire: A Hero's Quest

    Epic Empire: A Hero's Quest, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Sky Wars

    Issız adalarda dolaşarak rakip oyuncuları bulmak işçin mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hero Wars

    Farklı karakterler ile savaşacağız.
  • Sky Clash: Lords of Clans 3D

    Sky Clash: Lords of Clans 3D, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan mmo rpg - rts oyunu.
  • Hero Academy

    Hero Academy, oynadıkça bağımlısı olacağınız sıra tabanlı bir Android strateji oyunudur.
  • Clash of Hero

    Clash of Hero, 2 farklı tür ve 4 farklı klasın yer aldığı heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.