Heroes Of Dire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Heroes Of Dire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.

Heroes Of Dire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok oyunculu bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda aksiyon dolu savaşlara katılıyor ve galip gelmeye çalışıyorsunuz.

Taktik tabanlı bir rol yapma oyunu olan Heroes Of Dire, birbirinden güçlü kahramanların ve zorlu görevlerin yer aldığı bir oyundur. Harika bir atmosferde gerçekleşen oyunda zorlu mücadelelere girişiyor ve kazanma mücadelesi veriyorsunuz. Binlerce oyuncuya karşı oynadığınız oyunda hazine görevlerinin üstesinden de gelmeye çalışıyorsunuz. Loncalar kurabilir ve kendinize müttefikler de edinebilirsiniz. Karanlığın hüküm sürdüğü oyunda güçlü olmalı ve diğer ordulara kök söktürmelisiniz. Stratejik kararların alınmasını da gerektiren oyunda tam anlamıyla savaşlara doyuyorsunuz. Düşman kalelerini işgal etmeli, arenadan canlı çıkmalı ve destansı hazine görevlerinin de üstesinden gelmelisiniz.

Eşsiz kurgusuyla karşımıza çıkan Heroes Of Dire, gerçek zamanlı oynanan bir rol yapma oyunudur. Gerçek insanlarla mücadele ettiğiniz oyunda çok eğleniyor ve aksiyonun dibine vuruyorsunuz. Gladyatör hayatını yaşamanızı da sağlayan Heroes Of Dire oyununu mutlaka denemelisiniz. Farklı kahramanların yer aldığı oyunda gerçek kahraman olmak için çok fazla çaba göstermelisiniz. Heroes Of Dire'ı sakın kaçırmayın.

Heroes Of Dire oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Heroes Of Dire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
162 MB DOSYA BOYUTU

Heroes Of Dire, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.

Heroes Of Dire, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok oyunculu bir rol yapma oyunudur. Birbirinden zorlu mücadelelerin yer aldığı oyunda gerçek oyuncularla karşı karşıya geliyorsunuz.

Aksiyon ve macera dolu bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Heroes Of Dire, birbirinden güçlü kahramanların yer aldığı bir oyundur. Oyunda gerçek oyuncularla birlikte mücadele ediyor ve rakiplerinizi geçmeye çalışıyorsunuz. Arenadan sağ çıkmalı ve rakiplerinize göz dağı vermelisiniz. Zorlu mücadelelerin gerçekleştiği oyunda stratejik kararlar almalı ve dikkatli olmalısınız. Oyunda loncalar kurabilir ve kendinize müttefikler de edinebilirsiniz. Binlerce oyuncuya karşı oynadığınız oyunda düşman kalelerini işgal etmeli, destansı hazine görevlerini tamamlamalı ve savaş arenasından galip çıkmalısınız. Beğenerek oynayabileceğiniz Heroes Of Dire oyununda savaşlara doyuyorsunuz.

Eşsiz bir atmoferde geçen oyunda gerçek zamanlı savaşlara dahil olabiliyorsunuz. Farklı kahramanların yer aldığı oyunda kendinizi sürekli geliştirmeli ve güçlenmelisiniz. Eğer savaş oyunlarını seviyorsanız Heroes Of Dire'ı mutlaka denemeniz gerekiyor. Heroes Of Dire oyununu sakın kaçırmayın.

Heroes Of Dire oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Rush of Heroes

    Rush of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of Chaos

    Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Legion of Heroes

    Legion of Heroes internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur