Hesapkurdu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME

Hesapkurdu ile ihtiyaç duyduğunuz krediler için tüm bankaların güncel faiz oranlarını karşılaştırabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Hesapkurdu uygulamasıyla ihtiyaç duyduğunuz konularda kredi çekmek için en uygun hesaplama araçlarını Android cihazlarınızdan kullanabilirsiniz.

Konut kredisi, ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve diğer kredi türlerinden birinden faydalanmak istiyor, fakat hangi bankayı tercih edeceğinize karar veremiyorsanız Hesapkurdu uygulaması imdadınıza koşuyor. 20 bankanın güncel faiz oranlarını içeren ve bunları karşılaştırmanıza imkan sağlayan uygulamada, karşılaştırmadan sonra en uygun faiz oranlarından faydalanabilmek için kredi başvurusu da yapabiliyorsunuz.

Kredi, sigorta ve yatırım ürünlerini anlaşılır bir şekilde karşılaştırarak size en uygun gelecek olan ürünü bulmanızı sağlayan Hesapkurdu uygulamasına özel indirimli oranlardan da faydalanabilmeniz mümkün. Rehber yazılar ve hesaplama araçları da sunan ve bu sayede tüm finansal konularda yardımcı olan Hesapkurdu uygulamasından ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Hesapkurdu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
51.3 MB DOSYA BOYUTU

Hesapkurdu uygulaması, ihtiyaç kredisi için tüm bankaların faiz oranlarını karşılaştırmanızı sağlıyor.

Hesapkurdu uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan 20 bankanın güncel faiz oranlarını karşılaştırarak size en uygun olan bankayı tespit edebilirsiniz.

İhtiyaç kredisi, taşıt kredisi, konut kredisi, kredi kartı ve mevduat gibi ürünler için güncel faiz oranlarını tek bir platformdan karşılaştırmanıza olanak tanıyan Hesapkurdu uygulamasında, ihtiyacınız olan miktarı girdikten sonra vade süresini seçerek hesaplama yapabiliyorsunuz. İhtiyacınız olan tutar ve vadeye göre en uygun faiz oranlarını, aylık taksit tutarını ve toplam maliyeti gösteren listeyi inceleyebileceğiniz uygulamada, kredi detayını inceleyerek dosya ve sigorta masraflarını da inceleyebiliyorsunuz.

Bütçenize en uygun ürünleri bulmanıza yardımcı olan Hesapkurdu uygulamasında, özel indirimli oranlardan da faydalanabileceğiniz gibi şubeye gitmeden de anında kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Eğer siz de kredi çekmeden önce tüm bankaların faiz oranlarını karşılaştırmak istiyorsanız, Hesapkurdu uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • 20 bankanın güncel faiz oranları
  • Özel indirimli oranlardan faydalanma
  • Kredi başvurusu yapabilme
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Türkiye Finans Mobil Şube

    Türkiye Finans Mobil Şube ile bankacılık işlemlerinizi her an, her yerden, güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.