Hex Defender

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Hex Defender, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Hex Defender, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayacağınız bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 6 farklı silah türü ile düşmanlarınıza karşı mücadele veriyor ve kalenizi düşmanlardan koruyorsunuz.

Diğer kale savunma oyunlarından farklı bir kurgu ile karşımıza çıkan Hex Defender,  bir altıgenin ortasında yer alan kulemizi savunmamızı konu alıyor. Bir altıgenin köşelerine yerleştirilmiş 6 farklı renkteki silah bataryası ile düşmanlara karşı mücadele veriyoruz. Oyun sırasında dikkat etmemiz gereken tek nokta ise düşmanları sadece kendi rengine sahip silah ile yok edebilmemiz. Evet doğru! düşmanlar sadece kendi rengine sahip top bataryası tarafından yok edilebiliyor. Bu nedenle görme duyusunun sürekli tetiklendiği oyunda stratejik bilginizi ve becerinizi birleştireceksiniz. Farklı bir konsept üzerine kurulu bu oyunu oynarken çok zevk alacağınız da kesin.

Oyunun Özellikleri;

  • Sürükleyici oyun müzikleri
  • Farklı kurgu
  • Yüksek grafik kalitesi

Hex Defender oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hex Defender

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Hex Defender, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Hex Defender, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayacağınız bir strateji oyunudur. Farklı düşman tipine özel olarak geliştirilen farklı silahları doğru konumlandırarak kalenizi savunmanız gerekiyor.

6 farklı silah türü ile düşmanlarınıza karşı mücadele verip kalenizi düşmanlardan koruduğunuz bir oyun olarak karşımıza çıkan bu oyunda çok zevk alacaksınız. Farklı düşman rengine özel olarak geliştirilen farklı silahları doğru bir şekilde konumlandırmanız ve düşmanları yok etmeniz gerekiyor. Bir altıgenin köşelerine dizilen silah bataryalarını en etkin şekilde kullanarak düşmanlarınızı yok edebilir ve kalenizi savunabilirsiniz. Sürükleyici bir kurguya sahip olan oyunda renklere çok dikkat etmelisiniz. Size doğru hızla gelen düşmanları kısa sürede yok ederek yüksek puanlara da ulaşabilirsiniz. Görme duyusunun sürekli kullanıldığı bu oyunu oynarken dikkatinizi sürekli toplamalısınız. Stratejik bilginizi ve becerilerinizi bu oyunda geliştirebilirsiniz.

Oyunun Özellikleri;

  • Sürükleyici oyun müzikleri
  • Farklı kurgu
  • Yüksek grafik kalitesi

Hex Defender oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hex Commander: Fantasy Heroes

    Krallığınız savaşın eşiğinde!
  • Siegecraft Defender Zero

    Siegecraft Defender Zero, kendi kalenizi kurarak askerlerinizi düşmanlardan korumanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Space War: Galaxy Defender

    Space War: Galaxy Defender, uzayda araştırma yapmak için yolculuk yapan geminize yapılan saldırıları savunmayı amaçlayan bir strateji oyunudur.
  • Kingdom Defender

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Defender Heroes

    Kale savunma oyununda yaratıklarla savaşıyorsunuz.
  • Infinity Loop: HEX

    Infinity Loop: HEX, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve altıgen şeklinde bir platformda kapalı geometrik şekiller oluşturacağınız bir bulmaca oyunudur.
  • Defender

    Defender, çeşitli silah ve özel vuruşlarla gerçekleşen bir kale savunma oyunudur.
  • Battery Defender

    Battery Defender sayesinde Android cihazınızı çok daha uzun süre kullanabilirsiniz