HFA Bildirimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,598 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

Döviz kurunu bahane edip fiyatlarını şişiren şirketleri anında şikayet edin.

HFA Bildirimi, döviz kuru artışını bahane eden, kur düştüğü halde fiyatlarında artışı sürdüren işletmeleri şikayet edebileceğiniz resmi nitelikli bir mobil uygulama. T.C. Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nün sunduğu mobil uygulama üzerinden haksız fiyat artışı yapan firmayı kolay ve hızlı şekilde şikayet edebiliyorsunuz.

Vatandaşların haksız fiyat artışlarına ilişkin başvurularını daha kolay ve hızlı yapabilmeleri için tasarlanan HFA Bildirimi mobil uygulaması, ücretsiz indirilebiliyor. Ürün kalitesini artırmadan fiyatlarını ciddi oranda artıran marketleri de şikayet edebileceğiniz bu uygulama üzerinden ilettiğiniz tüm şikayetler doğrudan Bakanlığa ulaşıyor.

Hali hazırda Alo 175 Tüketici Danışma Hattı çağrı merkezine, Bakanlığa, CİMER ve AKİM’e başvuru yapmaktan çok daha pratik olan HFA Bildirimi uygulamasının kullanımı da son derece kolay. Üye olduktan sonra şikayet konusu firmanın unvanını, şikayet edeceğiniz ürün grubunu, şikayet edeceğiniz marka bilgisini giriyor, neden şikayet ettiğinizi açıklama bölümüne yazıyor ve belge yükle ile ürünün fotoğrafını ekleyip Ticaret İl Müdürlüğü ilgili birimlerine iletiyorsunuz.

Erkan Calp

HFA Bildirimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

Haksız fiyat artışı yapan işletmeleri anında şikayet edin.

HFA Bildirimi, döviz kurunun artışını bahane ederek yüksek fiyat artışı yapan firmaları şikayet edebileceğiniz resmi bir uygulama.

T.C. Ticaret Bakanlığı Tüketicinin korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nün tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu Haksız Fiyat Artışı Bildirimi uygulaması, Alo 175 Tüketici Danışma Hattı çağrı merkezini arama, Bakanlık, CİMER ve AKİM’e başvuru yapmaktan çok daha pratik.

Doların artışını göstererek ürünlerinin kalitesini artırmadan etiketlerine haksız güncelleme yapan işletmeleri anında şikayet edebileceğiniz resmi nitelikli mobil uygulama HFA Bildirimi. Üye olduktan sonra tek yapmanız gereken; Firma unvanını, marka bilgisini seçmek, şikayetinizi kısaca anlatmak ve fotoğrafı iliştirmek. Şikayetiniz doğrudan Ticaret İl Müdürlüğü ilgili birimlerine iletiliyor. Şikayetlerim bölümünden şikayetinizin durumunu (işleme alındı, cevaplandı) görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Motion Detector Pro

    Motion Detector Pro, ortamdaki hareketi algılarak kısa mesaj ve e-posta bildirimi yapan mobil uygulamadır.
  • ibb BeyazMasa

    ibb BeyazMasa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş şikayet ve öneri platformudur.
  • Başkana Mobil

    Başkana Mobil uygulaması ile Android telefonunuzdan ilgili belediyenin rahatsız olduğunuz çalışmasını şikayet edebiliyorsunuz.
  • Şikayetvar

    Şikayet var Android uygulaması ile şikayetinizi firmalara en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.
  • BlingBoard

    BlingBoard ile Android cihazlarınıza gelen pek çok bildirimi ana ekranınızdaki widget ile görebilirsiniz.
  • NotifyBuddy APK

    NotifyBuddy APK, telefonunuzu led anlamında kişiselleştirebileceğiniz bir uygulamadır. Bu sayede birçok bildirimi isteğinize göre renklendirebilirsiniz.
  • Uyandıran Alarm

    Eğer Android cihazınızın varsayılan alarmının sizi uyandıramadığından şikayet ediyorsanız bu uyandırma uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Longevity

    Android telefon ve tabletlerinizin pil ömründen şikayet ediyorsanız güç tasarrufu ve batarya yönetimi sağlayan bu uygulamayı kullanın.