Hidden Agenda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Hidden Agenda mobil uygulaması, Playlink hizmeti kapsamında konsol oyununu oynamanız için gereken yardımcı uygulamadır.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilen Hidden Agenda mobil uygulaması, Playstation oyun konsolunun Playlink hizmeti kapsamında oyunu oynamanız için yüklemeniz gereken bir yardımcı uygulamadır.

Hidden Agenda mobil uygulaması konsol oyunlarında companion adı da verilen bir yardımcı uygulamadır. Bilindiği üzere Playstation konsolunun Playlink hizmeti kapsamında sunulan oyunlar bir mobil uygulamayla entegre şekilde oynanıyor. Yani öncelikle Hidden Agenda oynamak için bu mobil uygulamayı indirmeniz şart. Zaten oyunda kontrolleri de mobil cihazınız üzerinden gerçekleştireceksiniz. Yani konsol size görüntüleme hizmetini sunmuş olacak.

Hidden Agenda ise That’s You’dan sonra kullanıma sunulan ikinci Playlink oyunu oldu. Konsolda 18 gb boyuta sahip olan oyun ilk Playlink oyunundan nispeten daha geniş çaplı bir yapım olarak ön plana çıkıyor. 5 kişiye kadar oynayabileceğiniz parti oyunu havasındaki bu oyunda bir grup suçlu ve bir grup polis olacak. Soruşturma açıldığında sizlerden çeşitli profiller oluşturmanız istenecek ve ardından görev dağılımı yapılacak. Gizli görevleri mobil cihazınızdan yerine getirecek ve oyunun sonunda soruşturma çözümlenecek. Ya suçlular açığa çıkacak ya da ihale masum insanların üzerine kalacak. Oldukça ses getiren bir yapım olan Hidden Agenda oyununun yardımcı uygulaması olan Hidden Agenda mobil uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Hidden Agenda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
198 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Hidden Agenda mobil uygulaması, Playlink oyunu olan Hidden Agenda'yı oynamanız için yüklemenin şart olduğu bir yardımcı uygulamadır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Hidden Agenda mobil uygulaması, Playstation sisteminin nispeten yeni bir hizmeti olan Playlink kapsamında geliştirilen Hidden Agenda oyununu oynamanız için yüklemeniz gereken bir yardımcı uygulamadır.

Yardımcı uygulama olarak değerlendirsek de aslında Hidden Agenda mobil uygulaması konsol oyununu oynarken tüm işlemleri gerçekleştireceğiniz ve kontrol cihazı işlevi gören araç olacak. That’s You oyununu aylardır PS Plus üyelerine ücretsiz veren Playstation böylelikle kullanıcıları Playlink sistemine ısındırmayı amaçlamıştı.

Doğrusu Thats You oynayan herkes şimdi sistemin nasıl çalıştığına hakimdir. Hidden Agenda ise ikinci Playlink oyunu olarak kullanıma sunuldu. Diğer oyunla kıyaslandığında daha kapsamlı bir yapım olarak öne çıkan Hidden Agenda oyununu 5 kişiye kadar oynayabileceksiniz.

Oyunda daha önce kutu oyunlarında ve bazı mobil oyunlarda da gözlemlenen bir tema var. Hidden Agenda oyununda oyuncular bir soruşturmanın aktörlerini oluşturacak. Bir grup polis görevini üstlenirken diğer taraf soruşturmada sanık olacak. Tabi sanıklardan bazıları masum bazılarıysa suçlu. Bu durumda mobil cihazınızdan kontrollerini gerçekleştireceğiniz oyunun sonunda soruşturma tamamlanacak. Adaleti yerini bulabilir de bulmayabilir de, bu tamamen sizin nasıl oynadığınıza bağlı olacak. Yılbaşı arefesinde güzel bir seçim olabilecek Hidden Agenda oyunu konsolda 60 liraya satılıyor. Oynamanız için gereken Hidden Agenda mobil uygulaması ise AppStore’da ücretsiz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Folks

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir gizli nesne bulma oyunu
  • Adventure Escape: Hidden Ruins

    Adventure Escape: Hidden Ruins, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera ve aksiyon oyunudur.
  • Esna Agenda

    Esna Agenda uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm ajandanızı kolayca yönetebiliyorsunuz.
  • Hidden Circle

    Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hidden City: Mystery of Shadows

    Hidden City: Mystery of Shadows, hayalet şehirde geçen gizli obje bulma oyunu.
  • Find Hidden Objects

    Find Hidden Objects, farklı zorluk seviyelerinde sizden istenen eşyaları ekran üzerinde bulmanız gereken eğlenceli bir Android gizli nesne bulma oyunu.
  • Hidden Hotel: Miami Mystery

    Otelin gizemini çözün.
  • Red Crimes: Hidden Murders

    Seri katili durdurabilecek tek dedektifsizsiniz.