High Heels!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
253 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

High Heels! Android oyununda yüksek topuklularla duvarları aşmaya çalışıyorsunuz.

High Heels!, yüksek topuklu ayakkabı giyen bir karakterin yerine geçtiğiniz süper eğlenceli bir mobil oyun. Sadece Android platformunda 5 milyon indirmeyi aşan oyun geliştiricisi tarafından “Şimdiye kadarki en iyi yüksek topuklu oyun” olarak tanımlanıyor. High Heels!, Android telefonlara Google Play’den ücretsiz olarak yüklenebiliyor.

High Heels! İndir

Şimdiye kadarki en eğlenceli yüksek topuklar oyununa hazırlanın. Duvarlara dikkat edin! Topuklarınız ne kadar uzun olursa duvarlardan kaçmanız o kadar kolay oluyor. Her seviyede sizi farklı engeller bekliyor. Bacaklarınızı açıp kaymanız gereken raylar, zıplayacağınız duvarlar, dengeyi sağlamak için bir sopa ve yolun sonunda sizi bekleyen koca bir podyum var. Mağazadan satın alabileceğiniz onlarca farklı aksesuar arasında toka, kolye, yavru köpek, melek kanatları var. Tarzınıza uygun çok farklı model ve renklerde topuklu ayakkabı bulabilirsiniz. Unutmayın! Bir podyumda yürüyebilmek için yolda olabildiğince yüksek topuklu ayakkabı almanız gerekiyor. Topuklarla yürümek sizi kraliçe gibi hissettirecek!

Herkes şık görünmeyi sever ve bu topuklu ayakkabılar bir yıldız gibi parlamanızı sağlayacak. Oyunda birçok farklı topuk seçeneği var; hepsi çok güzel! Parlak topuklu ayakkabılar, renkli topuklu ayakkabılar, çizme topuklu ayakkabılar, gökkuşağı topuklu ayakkabılar… Takın ve gösterin! Gerçek bir kraliçenin yaptığının gibi! Sadece topuklular mı var? Hayır. Güzel topuklulara sahip olmak tereddütsüz şık bir görünümün en önemli parçası. Ancak beğeneceğiniz başka şeyler de var. Taç, süslü çantalar, melek topuklu ayakkabılar, bilezikler, şeytan ve melek taçları, hatta tavşan kuyruğu… hepsini seveceksiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Chop The Heels

    Chop The Heels beceri oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • High Rise

    Üst üste düşen bloklardan gökdelen inşa etmeniz gereken bir beceri oyunu olan High Rİse ücretsiz.
  • High Risers

    High Risers, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz refleks oyunu.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • HellCopter

    HellCopter Android Oyunu İndir: Helikopterden suçluları haklayın!
  • High Burger

    High Burger bizden istenen hamburgerleri gökten düşen malzemeleri toplayarak yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.