Highway Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
2,332 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Highway Racer, egzotik spor arabalarla otoyolda hız düşürmeden ilerlemeniz gereken sıradışı yarış oyunu.

Highway Racer, düşük donanımlı Windows bilgisayar ve tablet kullanıcılarının tercih edebileceği yarış oyunları arasında. Ücretsiz olarak sunulan ve ufak boyutlu olmasıyla fazla bekletmeyen yarış oyununda egzotik spor arabalarla şehiriçi ve şehirdışında yer alan otobanlara çıkıyoruz. Amacımız trafiği birbirine katmak.

Boyutuna ve de ücretsiz olmasına rağmen göze hoş gelen kaliteli görseller sunan otoban yarışı oyununda her biri yükseltilebilir, modifiye edilebilir 10 farklı spor araba karşımıza çıkarılıyor. Tabii ki görünüşleriyle büyüleyen, göz kamaştıran spor arabaların hepsi ilk etapta açık değil. Yarışlarda sergilediğimiz performansa bağlı olarak açabiliyoruz.

Oyun puan kazanma üzerine kurulu ve farklı modlarda oynama şansına sahip değiliz. Çıktığımız otobanda aksiyona ne kadar dalarsak o kadar para kazanıyoruz. Ters yönden giderek karşıdan gelen araçlara zor anlar yaşatma, kendi şeridinde giden araçların yanından silme geçme, polis arabalarına çarparak yoldan çıkarma gibi aksiyon dozu yüksek olabildiğince tehlikeli hareketler yapabiliyoruz.

Arcade türünde yarış oyunları oynamaktan keyif alanlar için ideal olduğunu düşündüğüm Highway Racer’de otobanda hayatımızı tehlikeye atarak kazandığımız paraları harcayabildiğimiz tek yer garaj. Garajda mevcut arabamıza bakım yapabildiğimiz gibi yeni bir araba satın alma şansına sahibiz.

Erkan Calp

Highway Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,734 TOPLAM İNDİRME

Highway Racer özellikle yarış oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir otoyol yarışı oyunudur.

Highway Racer hızı ve arabaları sevenleri hedef alan keyifli bir yarış oyunudur. Adından da anlaşılacağı gibi bu oyunda otoyolda hız yapıyor ve herhangi bir tehlike yaratmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi hız yapmak hem sizin hem de diğer sürücülerin can ve mal varlığını tehlikeye atar. Bu sebepten ötürü bu oyundan gördüklerinizi gerçek hayatta uygulamamanızı öneriyorum. Her neyse oyuna dönelim.

Oyunda gelişmiş grafiklere ve ses efektlerine yer verilmiş. Buna ek olarak kullanılan kontroller de gayet iyi ayarlanmış. Ekranın sağ ve sol tarafında yer alan pedallar ile aracımıza harekete geçirebilir tilt kontrolleri kullanarak aracı yönlendirebiliriz. Yüksek hızlarda ilerlerken en ufak bir kontrol kaybı sonrasında aracımızla kaza yapma riskimiz de mevcut. Ne yazık ki bu kazalar yüksek oranda maddi kayba neden oluyor. Aracımız parçalanabiliyor ve hatta çevredeki araçlar da zarar görebiliyor.

Özet olarak yarış oyunları ilgi alanınıza giriyorsa ve bu kategoride deneyebileceğiniz kaliteli bir yapım arıyorsanız Highway Racer’ı denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Highway Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
442 TOPLAM İNDİRME
11.1 MB DOSYA BOYUTU

Highway Racer, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz araşa yarışı oyunlarından bir tanesidir.

Highway Racer, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli ve ücretsiz bir araba yarışı oyunudur. Fakat oyun içerisinde bazı sorunlar bulunmaktadır ve bu sorunlar oyunun genel kalitesini düşürmektedir. Yinede yeni ve farklı bir araba yarışı oyunu arayışındaysanız Highway Racer'ı deneyebilirsiniz.

Oyundaki amacınız kalabalık trafik arasından geçerek en uzun mesafeyi gidebilmek. Rakiplerinizi trafikteki arabalara çarpmadan ilerleyerek geçmeye çalışmalısınız. Hızlı oyun yapısı ve tatmin edici grafik kalitesi ile oyuncuların boş vakitlerini değerlendirebileceği oyunlardan biri olmayı başaran Highway Racer'ın oynanışı oldukça heyecanlı. Oldukça kalabalık bir trafikte diğer arabalara çarpmadan ilerlemek sandığınız kolay değil.

Yeni ve özel bir şey sunmamasına rağmen oyuncular tarafından beğenilen Highway Racer'daki kontrol mekanizması sorunsuz bir şekilde arabanızı sürmenizi sağlamaktadır.

Genel olarak oyundaki ufak tefek bazı sorunlar geliştirici tarafından düzeltiğinde oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir oyun haline gelebilecek olan Highway Racer'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek yeni bir araba yarışı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

Highway Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Highway Racer, otobanda trafiğe aldırış etmeden durmadan yol almanız gereken aksiyon dolu yarış oyunu.

Highway Racer, Windows Phone’da eşi benzerine rastlamadığım bir yarış oyunu. Otobanda gazı kökleyen çılgın bir sürücünün yerine geçtiğimiz oyunda akan trafiği dikkate almadan birbirinden tehlikeli hareketler yaparak puan toplamaya çalışıyoruz.

İnsanı gaza getiren lüks spor arabalar arasından seçimimiz yaparak oyuna doğrudan başlıyoruz. Oyunda hiçbir mod seçeneğini yok; tek hedef otoyol. Otoyolda hız sınırlarını zorlayarak para kazanan şoförü canlandırdığımız oyun sonsuz türde hazırlanmış. Ne kadar yol alırsak o kadar puan dolayısıyla para kazanıyoruz. Kendi yollarında sakince giden araçlara makas atma, ters yönden gitme veya polisleri arkamızdan sürükleme gibi aksiyonlara girersek adrenalinimizle birlikte puanımız da katlıyor. Ne kadar tehlike o kadar para olarak ta özetleyebiliriz.

Şehiriçi ve şehirdışı farklı otobanlarda hiç durmadan yol alarak ilerlememiz gereken aksiyon yüklü oyunda zar zor kazandığımız parayı yine aracımız için harcıyoruz. Aracımızı modifiye etme ve performansını artırma şansına sahibiz. Dilersek yolumuza farklı arabalarla devam edebiliyoruz.

Oyunun kontrol sistemi tek kelimeyle basit. Farklı kontrol seçenekleri arasından seçim yapabiliyoruz. Cihazı eğerek, dokunarak oynama veya otomatik hızlanmayı seçerek sadece yönlendirme yaparak ilerleme şansına sahibiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RIDGE RACER Driftopia

    RIDGE RACER Driftopia ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE

    COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE reflekslerinizi sınayan bir yarış oyunu
  • Ridge Racer Unbounded

    Ridge Racer Unbounded ile hız sınırlarını zorluyoruz
  • Star Wars Episode I: Racer

    Star Wars oyunlarından biri. Star Wars Episode I: Racer süper bir yarış oyunudur.
  • Old School Racer 2

    Old School Racer 2, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz fizik tabanlı motor yarışı oyunu.
  • Image Racer

    Image Racer, diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarının yaptıklarının birçoğunu yapan bir taşınılabilir düzenleme uygulamasıdır.
  • Rural Racer

    hiç böyle bir macera oyunu oynamadıysanız hemen indirin
  • F1 23

    Her zamankinden daha hızlı. Hemen F1 23 indirin ve bu adrenalin dolu yarış oyununu deneyimleyin.