Hit The Pillar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Hit The Pillar, bloklar üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz ücretsiz Android oyunu.

Hit The Pillar, Ketchapp’ın oyunları kadar zorlayıcı bir o kadar bağımlılık yapıcı bir yapım. Android platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan oyunda bloklara değdiğinde şeklini değiştiren siyah küpü kontrol ediyoruz. Amacımız aralıklı bloklara zıplayarak puan toplamak.

Oyunda puan yapmak için tek yaptığımız inceli kalınlı bloklar arasında geçiş yapmak. Sürekli zıplayan, durma lüksü olmayan küpü bloklarda zıplatmak için tam üzerlerine geldiğimiz noktada bir kere dokunmamız yeterli oluyor. Tüm bloklara atlamamız gerekmediği gibi elmaslara değersek ekstra puan veriliyor. Elmaslar elbette kritik noktalara özenle koyulmuş.

Erkan Calp

Hit The Pillar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Hit The Pillar, Ketchapp'ın oyunları kadar eğlenceli zıplama oyunu.

Hit The Pillar, Ketchapp’ın imzasını taşımamasına rağmen oldukça zorlayan bir zıplama oyunu. Minimalist görselleriyle kendisine çeken oyunda tek yaptığımız araları açık bloklarda zıplayarak puan toplamak ancak bunu başarmak göründüğü kadar kolay olmuyor.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan beceri oyununda hem zıplattığımız siyah renkli küpün hem de blokların yapısı değişiyor. Sürekli zıplamaya programlanmış küpü kontrolünüz altına almak, bloklardan zıplatmak için blok üzerine geldiğinizde bir kere dokunmanız yeterli oluyor. Tüm bloklara adım atmak zorunda değilsiniz ancak elmasların bulunduğu blokları seçmeniz ekstra puan almanız açısından önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One Pillar Diamond Night

    One Pillar Diamond Night, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hit the Gator

    Hit the Gator eğlenceli bir timsah oyunudur
  • Hit The Apple

    Hit The Apple, karşınızda duran adamın kafasındaki elmayı hedef alarak atacağınız ok ile vurmaya çalışacağınız oldukça eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Wall Hit

    Wall Hit oyununda tüm topları sepetin içerisine gönderin!
  • The Hit Car

    The Hit Car güzel görünümlü bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Hit the Slime

    Hit the Slime, amacınızın ormanı korumak ve canavarlara saldırarak onları yok etmek olduğu, ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.