Hitman GO

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,049 TOPLAM İNDİRME
461 MB DOSYA BOYUTU

Hitman GO, Windows 8.1 üzeri bilgisayar ve tabletinize indirip oynayacağınız en iyi suikast oyunu.

Hitman GO, Square Enix’in meşhur suikast oyunu Hitman’i Windows 8.1 cihazlarımıza taşıyor. Hem tablet hem de masaüstü bilgisayarımıza indirip oynayabildiğimiz strateji odaklı oyunda Ajan 47 her şeyiyle karşımızda ve emrimize amade.

Ölçekli model tarzında görselleri, sıra tabanlı oynanışı ile dikkat çeken Hitman GO oyununda soğukkanlı Ajan 47 ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Son derece sessiz olmamız gereken bulmacalar içeren oyunda rahat hareket etmemizi engelleyen çok sayıda engel mevcut. Her an tetikte bekleyen, yanlış hareketinizi affetmeyen korumalar, kokunuzu metrelerce öteden alabilen özel eğitimli köpekler ve sadece size emredildiği gibi öldürmeniz gereken büyük patron işinizi zorlaştıran engellerden sadece birkaçı.

Siyah takım elbisesi, kırmızı kravatı, siyah eldiveni, boynundaki barkodu ile tanınan Ajan 47’yi yönettiğiniz oyunda bulmacalar çok kolaydan çok zora doğru ilerliyor ve bir bölümdeki bulmacaları tamamladığınızda diğer bölümleri oynayabiliyorsunuz. İlk bulmacalar çok daha az adamın olduğu, daha geniş alanda hareket ettiğiniz, hareket sınırınızın olmadığı çok basit bölümlerden oluşuyor. İlerledikçe daha fazla adam karşınıza çıkıyor ve farklı öldürme teknikleri, silahları kullanmanız gerekiyor. Silah demişken Ajan 47’nin ikonik tabancalarının haricinde keskin nişancı tüfeğini kullanabiliyorsunuz. Ancak mermi sayılı olduğundan sadece hedefiniz için kullanabiliyorsunuz. Tabii ki korumaların arasından geçebilmek için Ajan 47’nin seri kılıf değiştirme yeteneğini de kullanabildiğiniz bölümler de mevcut.

Bulmacalarda istenilenleri eksiksiz olarak yaparak en iyi suikastçı unvanına sahip olmaya çalıştığınız Hitman GO oyununu Hitman oyuncularının haricinde kafa yoran bulmaca oyunlarından hoşlananlara da tavsiye ediyorum.

Hitman GO Özellikleri:

  • Suikast becerilerinizi test eden zorlu bulmacalar
  • Harika ölçekli model tarzı grafikler
  • Gizli geçitler ve oldukça büyük alan içeren bölümler
  • Ajan 47'nin tüm yeteneklerini kullanma (silah kullanma, kılıf değiştirme gibi)
  • Farklı davranışlara sahip, ölümcül düşmanlar
  • Bölümleri farklı şekillerde tamamlayabilme (usta bir suikastçı gibi veya herkesi indirerek)
Erkan Calp

Hitman GO

x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,519 TOPLAM İNDİRME
366 MB DOSYA BOYUTU

Hitman GO, diyorama tarzı dekorların kullanıldığı popüler strateji oyunudur.

Hitman GO, Android tabanlı tüm akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilen sıra tabanlı harika bir strateji oyunudur. Kılıktan kılığa girebilen ve hedeflerini büyük soğukkanlılıkla etkisiz hale getirebilen suikastçi Ajan 47’yi yönettiğimiz oyunda suikast yeteneklerinizi deneyebileceğiniz birbirin karmaşık bulmacalar yer alıyor. Hepsini çözerek en iyi suikastçi olduğunuzu göstermenin tam zamanı.

Square Enix tarafından geliştirilen ve hem Android hem de iOS platformunda yer alan yeni Hitman oynu Hitman GO, dikkatlice hazırlanmış diyorama tazı dekorlara sahip olması yönünden alışık olduğumuz Hitman oyunlarından oldukça farklı bir oynanışa sahip, yer yer sizi oldukça zorlayacak bölümlerin olduğu strateji türünün en iyisi olarak gösterilebilecek bir mobil oyun. Farklı düşmanların bulunduğu dolayısıyla farklı stratejiler izlemeniz gereken onlarca seviyenin yer aldığı oyunda ilerleyebilmek için her hareketin sonrasını düşünmemiz, düşmanın dikkatini başka yöne çekmemiz, kılık değiştirerek onların arasına sızmamız, bazen de keskin nişancı ve tabancamızı kullanmamız gerekiyor.

Ölçekli model tarzından görsellerle süslenen Hitman GO’da bölümler kolaydan zora doğru ilerliyor. Her bölümde tam puan alabilmemiz için yapmanız gerekenler sağ alt köşedeki ampül simgesinde gösteriliyor. Bazı bölümlerde tüm düşmanları temizlememiz, bazılarında hiçbir düşmana görünmememiz, bazılarında köpeklere dokumamamız isteniyor. İlerlemekte zorlandığımız bölümlerde yine ampül simgesine dokunarak yardım alabiliyoruz. Ancak bu yardımların sınırlı olduğunu, çok çok zorlandığınız bölümlerde kullanmanız gerektiğini unutmayın.

Hitman GO, Hitman hayranı olan olmayan herkesin kesinlikle seveceğini düşündüğüm oldukça farklı bir strateji oyunu.

1.10.21730 Sürüm Yenilikleri:

  • Yeni havaalanı bölümü
  • Sivil modu
  • Yeni dikkati yüksek korumalar
  • Es geçme
  • Yürüme yolları
  • Yeni mekanikler
Erkan Calp

Hitman GO

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,900 TOPLAM İNDİRME
364 MB DOSYA BOYUTU

Hitman GO, Ajan 47 adında bir suikastçiyi yönettiğiniz sıra tabanlı bir strateji oyunudur.

Hitman GO, hem iPhone hem de iPad’inizde oynayabileceğiniz sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Silverballer silahını yanından asla ayırmayan siyah takım elbiseli, kırmızı kravatlı, siyah eldiveni ve tabii ki kafasının arkasındaki barkod ile tanıdığımız soğuk kanlı suikatçi Ajan 47’yi yönettiğiniz oyunda zorlu bulmacaların üstesinden gelmek için saatlerinizi vereceksiniz.

Çevresindeki hemen her türlü eşyayı silah olarak kullanabilen, çeşitli silah türlerini ustalıkla kullanılabilen zeki suikastçi Ajan 47’yi yönettiğimiz bir oyun ve dünya çapında beğenerek oynanan strateji oyunu Hitman, Hitman GO adıyla mobil cihazımıza giriş yapıyor. Grafik ve ses efektleri ile büyüleyen bir diyorama tarzı sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Hitman GO, suikast yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz mükemmel bir oyun. Zorlu bulmacalar, her biri kendine özgü ve ölümcül hareketlere sahip farklı düşmanlar, gizli geçitler ve daha fazlasını bu oyunda bulacaksınız.

Düşünmeye odaklanacağınız birbirinden zorlu bulmacalarla donatılan oyunda kimi zaman düşmanlara görünmeden sessizce ilerleyecek, kimi zaman da farklı yöntemlerle onları etkisiz hale getireceksiniz. Düşmanlar arasından sızabilmek için kılıktan kılığa bürüneceksiniz. İlerlemek için bazen dikkat dağıtmanız bazen de gizli noktaları keşfetmeniz gerekecek.

Hitman GO Özellikleri:

  • Zorlu bulmacaları çözerek başarılı bir suikastçi olduğunuzu kanıtlayın.
  • Düşmanlarınızı sessizce ortadan kaldırın.
  • Kılığınızı değiştirerek onlarca düşmanın arasına karışın.
  • Keskin nişancı tüfekleri ve tabancıları ustalıkla kullanın.

1.6 Sürüm Yenilikleri:

  • Yeni havaalanı bölümü
  • Sivil modu
  • Yeni dikkati yüksek korumalar
  • Es geçme
  • Yürüme yolları
  • Yeni mekanikler
  • Çeşitli hata düzeltmeleri
Erkan Calp

Hitman GO

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
449 MB DOSYA BOYUTU

Hitman GO, Ajan 47'yi yönettiğiniz son derece zorlu bulmacalar içeren bir Windows Phone strateji oyunu.

Hitman GO, hiç şüphesiz ki Windows Phone cihazınıza indirip oynayabileceğiniz en iyi suikast oyunu. Square Enix imzasını taşıyan yapım sıra tabanlı oynanışına sahip ve sessiz sedasız ilerlemeyi gerektiren onlarca bulmacayı içerisinde barındırıyor.

Diyorama tarzı sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Hitman GO oyununda Ajan 47’yi kontrolümüz altına alıyoruz. Kafasının arkasındaki barkod ile tanıdığımız ajanımız oyuna çok iyi dahil edilmiş. Siyah takım elbisesi, kırmızı kravatı, siyah deri eldiveni gibi dış görünümü birebir aynı karşımızda. Tabii ki meşhur silahı da elinde. Bunların yanında kılık değiştirerek olayların döndüğü yerden başarılı bir şekilde kendini sıyırabilmesi de unutulmamış.

Yüksek kalitede görsellerle süslenen yeni Hitman oyununda bulmaca sayısı oldukça fazla. Her bölümde ortadan kaldırmamız gereken hedef farklılık gösteriyor ve büyük patrona ulaşmak için susturmamız gereken piyonlar da aynı şekilde her bölümde farklı. Oynanış ise bilgisayarda veya konsollardakine hiç benzemiyor. Adamları temizlemek için bize verilen yolları kullanmamız gerekiyor ve sadece kaydırma hareketi ile kötü adamları ortadan kaldırıyoruz. Oynanış basit olarak gelebilir ancak her bölümde birden fazla adam bulunduğundan işimizi çok sessiz yapmamız gerekiyor. En ufak hatanın geri dönüşü yok.

Ölçekli model tarzı görseller sunan oyunda bulmacalar gerçekten zekice hazırlanmış. İlk bölümler tahmin edeceğiniz üzere birkaç hareket etmeyle sonlanan, fazla kötü adamın yer almadığı bulmacalar olsa da sonraki bölümlerde etrafımız çok kalabalıklaşıyor ve büyük patronu öldürmek için saatlerimizi vermemiz gerekebiliyor. Tabii ki işleri zorlaştıran tek etken her an tetikte bekleyen adamların sayısı değil. Bulmacaları en iyi suikastçı unvanıyla tamamlayabilmek için en az hamleyle tüm adamları temizlememiz, silahların olduğu çantayı almamız, patronu ve adamlarını istenilen şekilde öldürmemiz gerekiyor.

Hitman GO oyununun tek eksi yanı fiyatı ancak ilginç olarak Windows Phone platformunda 5 TL daha düşük fiyat etiketiyle geliyor. Fiyat etiketini ise sonuna kadar hak ediyor. Sessiz sedasız ilerleme gerektiren, kafa yoran strateji – bulmaca oyunlarını seviyorsanız şiddetle öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lara Croft GO

    Lara Croft GO keyifli bir oynanışa sahip olan bir strateji oyunudur
  • Hitman 3

    Hitman 3 Steam yerine Epic Games'de! Hitman 3 Ajan 47 oyunu serinin son bölümü olarak yayınlandı.
  • Hitman 2

    HITMAN 2, IO Interactive tarafından geliştirilen ve Warner Bros Interactive Entertainment’in yayıncılığını üstlendiği, gizlilik üzerine kurulu suikast temalı bir oyundur.
  • HITMAN

    HITMAN bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Hitman: Absolution

    Hitman Absolution ile ünlü kiralık katil geri dönüyor!
  • Hitman: Contracts Türkçe Yama

    Hitman: Contracts'ı Türkçe oynamak ve tüm diyalogları, menüleri kendi dilinizde görmek için OyunÇeviri yamasını indirmeyi unutmayın.
  • Hitman Pro

    Hitman Pro, truva, spyware, toolkit ve virüs yazılımlarını hızlı biçimde tespit edip, yok eden bir güvenlik programıdır.
  • GeForce Go 7 Series Driver

    GeForce Go 7 Series Driver.