Hitman Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
87,610 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

Hitman Pro, truva, spyware, toolkit ve virüs yazılımlarını hızlı biçimde tespit edip, yok eden bir güvenlik programıdır.

Hitman Pro, zararlı yazılımların bilgisayarınıza bulaşmasını önleyen; daha önce bulaşmış olan zararlı yazılımları da bulup yok eden bir antivirüs programıdır.

Bilgisayarınızın ara belleğinin (RAM)  az bir kısmını kullanmasıyla zayıf donanımlardan oluşan bilgisayarlarda bile etkili bir şekilde çalışabilmektedir.

Hitman Pro'yu öne çıkaran özelliklerinden biri de, ayrı bir programa ihtiyaç duymadan virüs dışında kalan truva atı, rootkit gibi küçük zararlı öğeleri de denetleyip, yok ediyor olmasıdır.

Antivirüs programlarının çoğu güncellik konusunda zayıf kalırken, Hitman Pro hemen her gün güncellenerek, ortaya yeni atılan zararlı yazılımlardan bilgisayarınızı korur.

USB ya da başka bir taşınabilir bellek üzerinden de çalışabilen Hitman Pro, bilgisayarınızı birkaç dakikada tarayarak temizlik işlevini yerine getirir.

Not: Programın 64 bitlik sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avira Antivirus Pro

    Donanımı yormayan yapısı ve sessiz çalışma prensibi ile Avira Antivirus Pro bilgisayarınız için rahatlıkla tercih edebileceğiniz profesyonel bir antivirüs yazılımıdır.
  • Panda Antivirus Pro

    Bilgisayarınızı her türlü zararlı yazılıma karşı koruyan Panda Antivirus Pro geliştirilmiş 'Kolektif Akıl' teknolojisiyle tehditlere karşı gerçek zamanlı aktif koruma sağlar.
  • ZoneAlarm Pro Firewall

    Antivirüs yazılımınız yanında kullanabileceğiniz ZoneAlarm Pro Firewall sisteminizi internet ortamındaki casus, reklam, rootkit, kimlik hırsızlıkları, hacker saldırıları gibi tehlikelere karşı korur.
  • Ad-Aware Pro Security

    Bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için antivirüs, antimalware ve antispyware özelliklerine sahip tam bir güvenlik paketi.
  • Hitman 3

    Hitman 3 Steam yerine Epic Games'de! Hitman 3 Ajan 47 oyunu serinin son bölümü olarak yayınlandı.
  • Popup Assassin Pro

    Pop-up engelleyicisi olan bu programla internet keyfiniz yarım kalmayacak.
  • Hitman 2

    HITMAN 2, IO Interactive tarafından geliştirilen ve Warner Bros Interactive Entertainment’in yayıncılığını üstlendiği, gizlilik üzerine kurulu suikast temalı bir oyundur.
  • HITMAN

    HITMAN bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.