Hızlı Not

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,343 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Android telefonunuzun standart not tutma uygulaması yetersiz gelmeye başladıysa bu uygulamayı denememek için hiç bir nedeniniz yok demektir.

Android akıllı telefonlar beraberlerinde birer not tutma uygulaması ile birlikte geliyorlar ancak bu uygulamalar o kadar temel özelliklere sahip oluyorlar ki fazladan ve daha gelişmiş bir not uygulaması kullanmamak imkansız hale geliyor.

Hızlı Not uygulaması da ihtiyaç duyabileceğiniz not uygulamalarından bir tanesi. Uygulamayı kullanarak hem ekranı kullanarak hem de sesiniz yoluyla notlarınızı yazı haline dökebilirsiniz. Ayrıca notlarınıza resim, konum, saat ve tarih bilgisi ekleme özelliklerinin yanında notunuzu şifreleme özellikleri de bulunuyor.

Bu notları çeşitli sosyal medya ve web uygulamalarını kullanarak arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz de kolayca gerekli menüleri kullanarak bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Not Defteri+

    Not Defteri+ pratik bir not alma uygulamasıdır
  • Knotable

    Knotable, Android platformunda iş kullanıcılarına özel not paylaşma uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Nimbus Note

    Nimbus Note, Android cihazlarınız üzerinde kolayca not alarak daha sonra ister Android cihazlarınızdan istersenizde farklı cihazlar üzerinden notlarınızı okuyabileceğiniz başarılı bir not alma uygulaması.
  • Classic Notes

    Classic Notes uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca not tutabilirsiniz.
  • Handrite Note

    Handrite Note uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kendi el yazınızla not tutabilirsiniz.
  • Narrate

    Narrate uygulaması ile hiç zorlanmadan Android cihazlarınızda not alabilir, günlük tutabilir ve bunları şifreleyebilirsiniz.
  • Note Everything

    Note Everything uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda hem yazılı hem de sesli şekilde not tutabilirsiniz.
  • Trello

    Takım çalışması ve organizasyon işlerinin hızlı - sorunsuz ve planlı şekilde ilerlemesi için hazırlanmış iş takip platformunun Android uygulamasıdır.