Hola VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,459 TOPLAM İNDİRME

Hola VPN uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan engelli sitelere kolayca girebilir, kişisel gizliliğinizi koruyabilirsiniz.

Hola VPN uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerini kullanarak internette engelsiz ve sınırsız bir gezinti gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların göz atabilecekleri ücretsiz VPN servisleri arasında yer alıyor. Böylelikle pek çok farklı engelli web sitesine ve içeriğine ulaşmak mümkün olabiliyor.

Engelli sitelere erişimin yanında kişisel IP adresinizin takip edilmesine engel olan Hola VPN, böylelikle kullanıcı gizliliği ve kişisel güvenliğe de katkıda bulunuyor. Özellikle izniniz dışında gerçekleştirilen takiplerden sizi korumayı başaracaktır. Kendi sunucularını kullanarak verileri sıkıştırması ise mobil cihazınızdan web sitelerinin daha hızlı açılmasına yardımcı olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

Hola VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
351 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Hola VPN uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan engelsiz bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz.

Hola VPN uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının internette sınırsız gezinti ve engelsiz web sörfü deneyimlerinden faydalanabilmek için kullanabilecekleri ücretsiz VPN uygulamaları arasında. Özellikle de ülkemizdeki gibi bol miktarda web sitesinin engelli olduğu yerlerde kullanılabilen uygulama, kullanıcıların IP adreslerini de gizleyerek kişisel gizliliğinizi korumanıza yardımcı olabiliyor.

Ancak uygulamanın VPN hizmeti maalesef sadece 7 gün sınırsız ve ücretsiz olarak sunuluyor. Bunun ardından uygulama içi satın alma seçeneklerinden faydalanarak hizmeti satın almaya başlamanız gerekiyor. Lakin uygulamanın ücretsiz sürümünün hizmet kalitesine dair bir fikir edinmenize yardımcı olacağını düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CyberGhost VPN APK

    CyberGhost VPN APK, mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güvenlik uygulamasıdır.
  • NightOwl VPN

    NightOwl VPN, kullanımı kolay, kayıt istemeyen, güvenli ve hızlı Android VPN uygulaması.
  • VPNhub

    Pornhub'ın ücretsiz - sınırsız VPN uygulaması
  • hide.me VPN

    hide.me VPN, Android telefonlar için ücretsiz VPN uygulamasıdır.
  • Metal Maniac Hola Theme

    Metal Maniac Hola Theme, Hola Launcher ile birlikte kullanabileceğiniz metali bir görünüme sahip olan ücretsiz Android tema uygulaması.
  • Luminous Hola Launcher Theme

    Luminous Hola Launcher Theme, Hola Launchr kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabileceği farklı ve güzel bir Android tema uygulaması.
  • Grey Skies Hola Theme

    Grey Skies Hola Theme, Hola Launcher kullanıcıları için özel olarak hazırlanan güzel ve sade bir tema uygulaması.
  • Avira Phantom VPN

    Avira Phantom VPN mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir VPN uygulamasıdır