Hollywood Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Hollywood Rush, paparazzilerden kaçmaya çalıştığınız sonsuz koşu türünde Android oyunu.

Hollywood Rush, paparazzilerden kaçan ancak onlarsız da yapamayan ünlülerin yerine geçtiğimiz sonsuz koşu türünde hazırlanmış mobil oyunlar arasında. Android cihazımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda en şöhretli tanınmış kişi olmak için durmadan koşuyoruz.

Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere yerine geçtiğimiz isimler dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Hollywood’un tanınmış simaları. Paparazzileri gördüğümüz anda koşmaya başladığımız ve hakkında en çok konuşulan ünlü olmak için onları peşimizden sürüklediğimiz oyunda 50’den fazla seviye yer alırken, 10 ünlünün yerini alabiliyoruz.

Oynanış tarafında oyunun bir artısı bulunmuyor. Tüm sonsuz koşu oyunlarındaki gibi sokaklarda koşturduğumuz süre boyunca karşımıza çıkan engelleri zıplayarak, sürüklenerek, yanlarından geçerek atlatmaya çalışıyoruz. Takıldığımız anda ensemizdeki paparazzilere yakalanıyoruz.

Erkan Calp

Hollywood Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

Hollywood Rush, dünyaca ünlü şarkıcıların yerine geçip paparazzilerden kaçtığınız bir iOS oyunu.

Hollywood Rush, adından da tahmin edeceğiniz üzere Hollywood’un popüler isimlerinin yerine geçtiğimiz bir oyun. Hiç beklenmedik zamanlarda çıkarak yüzümüze flaşları patlatan paparazzilerden kaçtığımız oyun sonsuz koşu türünde.

Basit kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’da rahatlıkla oynanabilen oyunda dünyaca tanınmış, milyonları peşinden sürükleyen 10 ünlü isim yerine geçiyoruz. 50’den fazla seviye boyunca bizi kovalayan paparazzilerden kaçıyoruz. Her şey herkesin konuştuğu bir kişi olmak.

Paparazzileri peşimizden ne kadar sürüklersek o kadar başarılı sayıldığımız oyunda yol boyunca karşımıza birçok engel çıkıyor. Basit hareketlerle kolaylıkla atlatabiliyoruz engelleri ancak paparazziler en ufak hatamızı affetmiyorlar. Duraksamamızla flaşların patlaması bir oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Shadow Bug Rush

    Shadow Bug Rush, karanlık temalı aksiyon yüklü platform oyunu.
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Soul Rush

    Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Berry Rush APK

    Android cihazlarda oynanabilir olan Berry Rush APK, kapsamlı içerikleriyle birlikte mükemmel bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Mafia Rush

    Mafia Rush eğlenceli bir mafya oyunudur