Holyday City Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şehrinizi kurup kar ederek milyarder olabileceğiniz bir oyun

Holyday City Tycoon, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Kendi şehrinizi kurup koca bir şehrin patronu olabileceğiniz oyunda milyarder olabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu olan Holyday City Tycoon, mülkler inşa edip başka insanlar kiralayarak para kazandığınız bir oyundur. Oldukça eğlenceli ve zevkli bir atmosfere sahip olan oyunda maksimum kar elde etmek için girişimlerde bulunuyorsunuz. Kaynaklarınızı son derece iyi bir şekilde yönetmeniz gereken oyunda metropol olma yolunda adımlar atmanız gerekiyor. İnşaatlar kurup şehrinizi yüceltebileceğiniz oyunda büyük bir iş adamı olmak için çabalıyorsunuz. Zenginlik hayalleri kuranların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Holyday City Tycoon,  aynı zamanda büyük bir sorumluluk üstlendiğiniz bir oyundur. Basit oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Gelişmiş mekanikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Holyday City Tycoon sizleri bekliyor.

Holyday City Tycoon oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Holyday City Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu

Holyday City Tycoon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Büyük bir iş adamı olmak için mücadele ettiğiniz oyunda inşaatlar kuruyor ve büyük bir metropol inşa ediyorsunuz.

Şehir kurma ve yönetme oyunu seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm yepyeni bir oyun olan Holyday City Tycoon, karlı yatırımlar yaparak milyarder olmaya çalıştığınız bir oyundur. Oldukça eğlenceli bir atmosfere sahip olan oyunda mülkler inşa ederek para kazanıyorsunuz. Oldukça eğlenceli ve zevkli bir atmosfere sahip olan oyunda maksimum kar elde etmeniz gerekiyor. Hesap kitap yapmayı sevenlerin de beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda stratejik hamleler yapmalısınız. Kaynaklarınızı son derece iyi bir şekilde yönetmeniz gereken oyunda metropol olma yolunda adımlar atmanız gerekiyor. Zenginlik hayalleri kuranların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Holyday City Tycoon, aynı zamanda büyük bir sorumluluk üstlendiğiniz bir oyundur. Gelişmiş mekanikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Holyday City Tycoon sizleri bekliyor.

Holyday City Tycoon oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • City Island 5 APK

    City Island 5 APK Android şehir kurma oyunları arasında oldukça popüler. Şehir kurma oyunu ücretsiz indirilebilir, internetsiz ve internetli (online) oynanabiliyor.
  • Township APK

    Township APK, android telefonlarda ücretsiz oynanabilir şehri kurma ve çiftlik oyunudur. Simülasyon türünde Android oyunu oldukça popüler.
  • Frozen City APK

    Frozen City APK, buzul çağına girilen dünyada harika grafiklerle geliştirilmiş bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • Virtual City

    Virtual City, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kendi şehrinizi inşa ederek yöneteceğiniz eğlenceli bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • TheoTown APK

    Android şehir kurma oyunlarından TheoTown, SimCity'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Şehir simülatörü oyunu TheoTown APK internetsiz oynanış sunar.
  • City Island 2

    City Island 2, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir şehir kurma oyunudur.