Home Design 3D Outdoor & Garden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,895 TOPLAM İNDİRME
339 MB DOSYA BOYUTU

Home Design 3D Outdoor & Garden bir 3 boyutlu bahçe tasarım uygulamasıdır

Home Design 3D Outdoor & Garden mobil cihazlarda büyük başarı yakalayan 3 boyutlu ev tasarımı uygulaması Home Design 3D'nin bahçe tasarımı üzerinde uzmanlaşan versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir 3 boyutlu tasarım uygulaması olan Home Design 3D Outdoor & Garden size aklınızda canlandırdığınız; fakat bir türlü uygulamaya dönüştüremediğiniz tasarımları hayata geçirme imkanı veriyor. Home Design 3D Outdoor & Garden temel olarak bir bahçe veya dış alan yaratarak onu istediğiniz gibi dizayn etmenizi, sonrasında 3 boyutlu olarak görüntülemenizi mümkün kılıyor.

Home Design 3D Outdoor & Garden ile bahçenizi veya dış alanı tasarlarken öncelikle evi yerleştiriyor, sonrasında bahçe sınırlarını belirliyorsunuz. Bahçe sınırlarını belirledikten sonra sıra bahçenize bahçe mobilyalarını, çitleri, ağaçları, çiçekleri, havuzları ve diğer eşya ve yapıları yerleştirmeye geliyor. Home Design 3D Outdoor & Garden ile açık hava düğününüzün nasıl yapılacağını da tasarlayabilmeniz mümkün.

Home Design 3D Outdoor & Garden'da bahçenize yerleştireceğiniz nesnelerin boyutlarını siz belirleyebiliyorsunuz. Uygulamanın kolay kontrollere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Home Design 3D Outdoor & Garden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
299 MB DOSYA BOYUTU

Home Design 3D Outdoor & Garden kendi bahçenizi 3 boyutlu olarak tasarlamanızayardımcı olan bir uygulamadır

Home Design 3D Outdoor & Garden kullanıcılara bahçe tasarımı konusunda pratik bir çözüm sunan bir 3 boyutlu tasarım uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir bahçe dizaynı uygulaması olan Home Design 3D Outdoor & Garden eğer evininzin bahçesini kafanızda canlandırabiliyorsanız; fakat anlatmakta güçlük çekiyorsanız oldukça işinize yarayabilir. Home Design 3D Outdoor & Garden temel olarak belirleyeceğiniz ölçülerde bahçeler veya dış alanlar oluşturmanızı, bu alanları dilediğiniz zemin türü ile kaplamanızı ve üzerine istediğiniz boyutlarda nesneleri yerleştirmenizi mümkün kılıyor.

Home Design 3D Outdoor & Garden'de bahçenizde kullanmak üzere bahçe mobilyalarını seçip dilediğiniz yere yerleştirebiliyorsunuz. Bunun yanında ağaçlar, çiçekler ve süslemeler, havuzlar bu alana yerleştirilebiliyor. Yerleştireceğiniz nesnelerin boyutlarını belirlemenize de imkan veriliyor. Uygulama içerisinde 100 civarında bahçe eşyasına yer veriliyor.

Home Design 3D Outdoor & Garden ile dış alanlarda yapacağınız etkinlikleri de planlayabilirsiniz. Uygulama üzerinden yaptığınız tasarımları anında 3 boyutlu olarak görüntüleyebilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Home Design 3D

    Home Design 3D ev tasarımları yapabileceğiniz bir mobil uygulamadır
  • Design Home

    Design Home, Android platformunda ev tasarlama oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Design This Home

    Design This Home, adından da anlaşıldığı üzere ev tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir Android simulasyonudur.
  • Home Design & Decor Shopping

    Home Design & Decor Shopping uygulamasında yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satın alabiliyorsunuz.
  • Home Design APK

    Home Design APK Android ev tasarlama oyunları arasında. Ev tasarımı oyununda ünlülerin de evlerini yeniliyorsunuz.
  • Wp Clock Design Live Wallpaper

    Android Wp Clock Design Live Wallpaper uygulamasıyla cihazınıza animasyonlu olarak bir çok özelliği dahil edebilirsiniz.
  • Property Brothers Home Design

    Ev dekore edeceğiz.
  • My Home - Design Dreams

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu