Homework Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Öğrencilerin ödevlerini yönetmek için kullanabilecekleri bir uygulama olan Homework Manager, ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Homework Manager iOS cihazları üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir ödev yönetme uygulamasıdır. Özellikle okul çağındaki kullanıcıların cihazlarında mutlaka bulunması gereken uygulamardan olan Homework Manager ile ödevlerinizi daha düzenli ve verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Çoğu öğrencinin genel problemleri arasında yapılması gereken ödevlerin unutulması geliyor. İşte bu soruna çözüm olarak üretilen Homework Manager ile artık hiçbir ödevinizin tarihini kaçırmayacaksınız. Uygulama içerisine yapılması gerekenleri not edebilir ve tarih bilgisi ekleyebilirsiniz.

Temiz ve kolay anlaşılır bir arayüze sahip olan Homework Manager'a 'Add New Task' butonuna tıklayarak yeni içerik ekleyebilir, 'Tasks This Week' butonuna tıklayarak da o hafta yapmanız gereken ödevlere göz atabilirsiniz. Son derece kullanışlı bir uygulama olan Homework Manager'ı öğrencilerin mutlaka denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Data Manager

    My Data Manager uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızda ne kadar veri harcadığınızı kolayca görebilirsiniz.
  • CountDown Manager Free

    CountDown Manager Free sayesinde önemli günlerinizi, randevularınızı ve kaçırmamanız gereken tarihleri son derece kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Video Download - iBolt Downloader & Manager

    iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Video İndirme Uygulaması, iOS ile çalışan cihazlarınızda izlediğiniz videoları indirmenizi sağlar.
  • Soccer Manager 2022

    Soccer Manager 2022 iOS (iPhone ve iPad) cihazlar için ücretsiz oynanabilir online futbol menajerlik oyunu.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile indirin, en iyi kulüplerin başına geçin.
  • Championship Manager 17

    Championship Manager 17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021 iOS İndir: En iyi futbol menajerlik oyununda yeni sezon başladı. Hemen Soccer Manager 2021 indirin, oynayın.
  • PES Manager

    PES Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur