Hopeless: The Dark Cave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Hopeless: The Dark Cave, yağdan oluşan sevimli canlıları tehlikeli canavarlardan korumaya çalışacağınız ve oynadıkça bağımlılık yapan bir Android aksiyon oyunudur.

Hopeless: The Dark Cave, amacınızın sevimli yağ baloncuklarını tehlikeli yaratıklardan korumak olduğu heyecanlı bir Android oyunudur. Muhteşem grafikleri ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran oyunda, kontrol ettiğiniz yağ baloncukları tehlikeli yaratıklardan oldukça korkmaktadırlar.

Oynaması gayet eğlenceli olan oyunda, kontrol ettiğiniz yağ baloncuklarının ellerinde kullanmanız gereken silahlar bulunuyor. Dikkat etmeniz gereken husus ise, etrafınızdan tehlikeli canavarlar yerine bazen size katılmak için diğer yağ baloncukları da geliyor. Bu baloncukları yanlışlıkla vurmamalısınız. Eğer vurursanız kontrol ettiğiniz yağ baloncuğuda kendi kendini öldürerek intihar edecektir.

Yeterli seviyede cephane ile başlayacağınız oyunda mermi sıkıntısı çekmiyorsunuz. ayrıca oyun içerisinde bazı geliştirme ve güçlendirme özellikleri bulunuyor. Bu özellikleri dikkatlice ve yerinde kullanarak karşı karşıya kaldığınız tehlikeli canavarları savuşturabilirsiniz. Oyunun en ilgi çeken yanlarından bir tanesi ise kontrol ettiğiniz yağ baloncuklarının ifadeleri. bBulundukları duruma göre yüzlerindeki kızgınlık veya korkuyu rahatlıkla görebilirsiniz. bunun yanında oyun içerisindeki tehlikeli canavarların size çok yaklaşmalarına izin vermemelisiniz. Aksi halde yağ baloncukları korkudan kendilerini vurarak öldürüyorlar.

Genel olarak baktığımızda oynaması oldukça eğlenceli olan Hopeless: The Dark Cave uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Hopeless: The Dark Cave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Hopeless: The Dark Cave, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, aksiyon dozu yüksek bir oyun.

Hopeless: The Dark Cave, aksiyon odaklı oyunlar oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad sahiplerinin hoşuna gidebilecek bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda birbirinden sevimli karakterlerin canavarlarla yaşadıkları çatışmalara tanık oluyor ve rakiplerimizi yenmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Oyuna girdiğimizde dikkatlerimizi ilk olaran çeken şey karakterlerin tiplemeleri oluyor. Minik yağ parçalarını andıran bu karakterler her nedense kendilerinden daha büyük ve acımasız canavarlar ile çatışmaya tutuşuyorlar. Bizim amacımız da güçlü silahları kullanarak söz konusu bu canavarları alt etmek. Bu noktada kullanabileceğimiz çok sayıda silah çeşidi sunuluyor. Pompalı tüfekler, dinamitler, tabancalar ve alev silahları gibi yıkım gücü yüksek silahlardan birisini seçerek savaşa başlıyoruz.

Oyunda gelişmiş bir upgrade sistemi yer alıyor. Kazandığımız puanları kullanarak sahip olduğumuz silahları güçlendirebiliyor ve çok daha güçlü olmalarını sağlayabiliyoruz.

Hopeless: The Dark Cave'in en iyi yanı sonu gelmeyen bir oyun yapısına sahip olması. Oyunda sürekli olarak çatışma halindeyiz ve canavarların ardı arkası kesilmiyor. Bu da oyunu daha uzun süre boyunca oynayabilmemize imkan sağlıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hopeless 2: Cave Escape

    Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur
  • Hopeless 3: Dark Hollow Earth

    Hopeless 3: Dark Hollow Earth mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Cave

    The Cave, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve bir mağaranın derinliklerinde geçen aksiyon oyunudur.
  • Hopeless: Space Shooting

    Hopeless: Space Shooting, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir ateş etme oyunudur.
  • The Greedy Cave

    The Greedy Cave'de çok uzaklarda bir ülkedesin ve gizemlerle dolu bir hayatın var. Gözünü açık tut.
  • The Mammoth: A Cave Painting

    The Mammoth: A Cave Painting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Cube Escape: The Cave

    Cube Escape: The Cave, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunudur.
  • Hopeless Heroes: Tap Attack

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu