Hopi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26,358 TOPLAM İNDİRME

Hopi, internet üzerinden alışveriş yaparken kazanç elde etmenizi ve böylece paranızı daha tasarruflu kullanarak daha fazla alışveriş yapmanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.

Hopi, internet üzerinde sunulan fırsatlardan yararlanmayı ve bir yandan alışveriş yaparken diğer yandan bonuslar kazanmayı seven kullanıcılar için geliştirilen başarılı bir Android alışveriş uygulaması. Hem daha çok almanızı hem de daha ödemenizi sağlayan bu yeni uygulama, kullanıcılarına bir çok fırsat sunuyor ve beklemediğiniz miktarlarda kazançlı çıkmanızı sağlıyor.

Kullanıcıların kendilerine özel sayfaları üzerinde sunulan özel kampanyalar sayesinde daha makul alışverişler yapmanızı sağlayan Hopi, düzenli olarak  sunacağı teklif, fırsat ve kampanyalar ile alışveriş yaparken daima kazançlı çıkabilmenizi sağlıyor.

Uygulama üzerinde yuer alan ''Paracık'' sistemi sayesinde alışveriş yaptıkça para kazanıyorsunuz. Kazandığınız paracıkları ise daha sonra yapacağınız alışverişlerde kullanabilmeniz mümkün. Ayrıca uygulama içerisinde fırsatları sürekli olarak takip ederek Paracıklarınızı normal değerinden kat kat fazla değerlerde kullanabiliyorsunuz. Örneğin sahip olduğunuz 10 paracık puanınızı yakaladığınız bir fırsat ile 50 paracık puan ile kullanabilme şansınız bulunuyor. Tabi bu tür kampanya ve fırsatları yakalamak için tam bir Hopi kurdu olmanız gerekiyor.

Hopi'de yer alan paracık sisteminin daha iyi anlaşılması için canlı bir örnek verelim. Örneğin 50 TL'ye bir t-shirt aldınız diyelim. Bu alışverişin size 15 Paracık kazandırdığınız düşünelim. Daha sonra Hopi üzerinde paracık puanınızı 5 katı olarak kullanabileceğiniz bir fırsat yakaladığınızda 75 TL'lik bir ürünü Paracık puanınız ile alabiliyor ve böylece bu alışverişte paranız cebinizde kalıyor.

Hopi'yi kullanmaya devam ettikçe ilginizi çeken ve takip ettğiniz her şeyi tanımaya başlıyor ve ilerleyen zamanlarda tam zevkinize göre ürün ve kampanyaları size özel sayfa üzerinden sunuyor. Popüler markaların kampanyalarınızı ayağınıza kadar getiren Hopi, mağazalardan aldığınız kartları da akıllı telefonlarınız üzerinde saklamanızı ve böylelikle taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırmanızı sağlar.

Turkcell, Boyner, ETS, Bimeks, Digiturk ve Yargıcı gibi en iyi markaların yer aldığı Hopi'de daha bir çok popüler marka bulunuyor. Alışveriş yaparken kazançlı çıkmak ve cebinizdeki para ile yapabileceğinizden daha fazla harcama yapmak için Hopi uygulamasını Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kesinlikle göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Hopi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,830 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Hopi sayesinde yaptığımız alışverişlerden puanlar kazanıyor ve bu puanları yeni ürünler alırken kullanabiliyoruz.

Hopi, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir alışveriş uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Türkiye'nin önde gelen holding kuruluşlarından olan Boyner Holding imzası taşıyan bu mükemmel uygulama, alışveriş yapmayı hiç olmadığı kadar keyifli ve karlı bir hale getirmek için özel olarak tasarlandı.

Alışveriş yapmak pek çok kişi için adeta bir rahatlama seansı olarak görülüyor. Hopi bu deneyimi bir adım ileri taşımayı kendine hedef edinmiş. Hopi'nin temeli 'çok al, az öde' mantığı üzerine kurulu. Yani alışveriş yapmaktan keyif alanların hassas oldukları bir konuya, adeta nokta atışı yapıyor. Buraya kadar her şey güzel fakat Hopi bunu tam olarak nasıl başarıyor?

Öncelikle uygulamayı açıp bize özel olarak derlenmiş kampanyalara göz atıyoruz. Daha sonra alışverişe çıkıyor ve aldıklarımız ürünleri öderken kasaya Hopi kimliğimizi gösteriyoruz. Her alışverişimizden sonra Hopi profilimizde paracık adı verilen puanlar birikiyor.

Kampanyalara göre toplamış olduğumuz paracıkların değeri 2, 3, 4 hatta 5 kata kadar değerleniyor. Başka bir deyişle, o çok beğendiğiniz ayakkabıyı bir önceki alışverişiniz sayesinde bedavaya satın alabilme şansına sahip oluyorsunuz!

Uygulamanın sunduğu özellikler bunlarla sınırlı değil. Hopi, farklı markaların kampanyalarını ve sezonun en yenilerini herkesten önce bizlere sunuyor.

Siz de en yeni ürünleri en iyi fiyatlara alıp, yaptığınız alışverişlerden puanlar elde etmek istiyorsanız Hopi'yi mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.