Hoppy Frog 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Hoppy Frog 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Hoppy Frog 2, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Arcade tarzda bir platform oyunu olarak da nitelendirebileceğim Hoppy Frog 2 aynı zamanda hem sinir bozucu hem de çok eğlenceli.

Hoppy Frog'un birinci oyununda hatırlıyorsanız bir okyanus üzerinde buluttan buluta atlayarak oynuyorduk. Amacımız alttan çıkan köpek balıklarına ve yılan balıklarına dikkat ederek bulutlar üzeirnde ilerlemek ve sinekleri yemekti.

Hoppy Frog 2'de ise bu kez bir şehirde oynuyoruz. Bu kez inşaat demirleri üzerinde atlayarak ilerlediğimiz oyun en az ilki kadar zorlayıcı diyebilirim. Çünkü bu kez de sizi bekleyen polis arabaları, dikenli teller ve örümcekler gibi engeller var.

Bu oyunda da amacınız yine hoplayan kurbağa ile demirden demire zıplayarak ve sinekleri yiyerek ilerlemek. Bunun için ekrana bir kere dokunmanız yetiyor. Bir kere dokunduğunuzda zıplıyor ve kurbağa havadayken dokunduğunuzda ise paraşütle süzülüyorsunuz.

Fakat oyun boyunca sürekli ne olacağı belli olmuyor çünkü tam ilerledim biraz duraklayayım derken alttan bir polis arabası gelip size ateş edebiliyor. Veya atlarken aradaki boşluğa düşüp dikenli tel yüzünden ölebiliyorsunuz.

Oyun Flappy Bird'ü andırıyor olsa da burada duraklama şansına sahipsiniz. Flappy Bird'de hiç durmadan ilerliyorken burada durup platformlar arası zıplayarak ilerliyorsunuz. Bununla birlikte Flappy Bird'e göre her açıdan çok daha kapsamlı. Sizi engellemeye çalışan sadece borular yok canlı engeller var ve oynayabileceğiniz 30'dan fazla kurbağa seçeneği de mevcut.

Siz de zorlayıcı fakat eğlenceli beceri oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Hoppy Frog 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
29.6 MB DOSYA BOYUTU

Hoppy Frog 2, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Hoppy Frog 2, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Hoppy Frog oyununun birincisi çok sevilmiş olacak ki yapımcılar ikincisini geliştirmişler ve bence iyi de olmuş.

Oyun yapısı bakımından Flappy Bird'ü andırıyor olsa da ona kıyasla çok daha kapsamlı özelliklere sahip olan bir oyun olan Hoppy Frog 2, temelde arcade tarzda bir platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Birinci oyunda bir okyanus üzerinde köpek balıkları ve yılan balıklarına karşı oynuyorken bu kez şehirdesiniz ve daha farklı engellere karşı oynuyorsunuz. Birinci oyunda bulutların üzerinde zıplarken bu kez inşaat demirlerinin üzerinde zıplıyorsunuz. Bu kez demirler aşağı yukarı oynuyor, örümcekler, polis arabaları ve dikenli teller de sizi öldürmek için bekliyorlar.

Oyunun kontrolleri ilk başta biraz zorlayıcı gelebilir fakat zamanla alışıyorsunuz. Platformdan diğerine atlamak için bir kere tıklamanız yeterli. Havadayken dokunduğunuzda ise paraşütle süzülebiliyorsunuz. Fakat bu oyunun kolay olduğu anlamına gelmiyor zira eğlenceli olduğu kadar Flappy Bird kadar sinir bozucu olduğunu söylemeliyim.

Flappy Bird oyununda hiç duraklamadan ilerlerken burada duraklayarak ilerliyorsunuz. Fakat fazla durursanız da bu sefer polis arabaları gelip sizi vuruyor. Bununla birlikte oyunda 30'dan fazla oynayabileceğiniz farklı karakter bulunuyor.

Siz de zorlayıcı fakat eğlenceli beceri oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hoppy Frog

    Hoppy Frog, Flappy Bird'deki eğlenceyi bir adım öne taşıyor
  • Hoppy Hoop

    Hoppy Hoop, halkalardan geçerek ilerlediğiniz zorlu Android oyunu.
  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Tap the Frog: Doodle

    Tap the Frog: Doodle, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tap the Frog

    Tap the Frog birçok küçük oyunu içerisinde barındıran bir oyun paketidir
  • Ride with the Frog

    Ride with the Frog, kurbağanın arkadaşlarını kurtarmasına yardımcı olduğunuz platform oyunu.
  • Hoppy Hero

    Hoppy Hero, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir platform oyunudur.
  • Hoppy Japan

    Bir Japon harikası