Hoppy Frog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Hoppy Frog, Flappy Bird'deki eğlenceyi bir adım öne taşıyor

Hoppy Frog ilk bakışta Flappy Bird benzeri bir oyun gibi görünen; fakat çok daha fazlasını sunan bir beceri oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Hoppy Frog'da kahramanımız Flappy Bird'deki şapşal kuş yerine zıplamayı seven bir kurbağa. Kurbağamızın en sevdiği yemek ise altın sineklerdir. Kurbağamız bu altın sinekleri yakalayabilmek için buluttan buluta zıplamalı ve bulutlar arasındaki boşluklara düşmemeye özen göstermelidir.

Hoppy Frog'da yine Flappy Bird'deki gibi ekrana dokunarak kurbağamızı zıplatabiliyoruz. Fakat iki oyun arasındaki benzerlik sadece bu. Kurbağamız zıpladıktan sonra ekrana dokunduğumuzda kurbağamızın paraşütü açılıyor ve ekrana dokundukça süzülmesini sağlıyoruz. Hoppy Frog sadece bundan ibaret bir oyun değil. Oyundaki engeller Flappy Bird'deki sıkıcı borulardan farklı olarak canlı engeller. Biz havada süzülürken altımızdaki sudan aç köpekbalığı Sharky ve elektrikli yılan balıkları bizi yemek için yukarı sıçramakta. Bu nedenle adımlarımızı dikkatli atmalı ve doğru zamanlamayla altın sineklere ulaşmalıyız.

Hoppy Frog Flappy Bird'deki eğlenceyi daha da geliştirerek oyun severlere sunmayı başaran bir oyun. Eğer bu türde oyunları seviyorsanız Hoppy Frog kaçırmamanız gereken bir oyun

Can Erdil Şentürk

Hoppy Frog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
42.7 MB DOSYA BOYUTU

Hoppy Frog eğlenceli bir beceri oyunudur

Hoppy Frog, Flappy Bird'e benzer bir yapıya sahip olan; fakat Flappy Bird'deki eğlenceyi bir adım öne taşıyan oldukça başarılı bir beceri oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'iniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Hoppy Frog'da sevimli bir kurbağayı yönetiyoruz. Kurbağamızın temel amacı buluttan buluta zıplayarak altın sinekleri toplamaktır. Oyunun Flappy Bird'den farkı artık can sıkıcı borular gibi engellerin arasından geçmeye uğraşmamamızdır. Amacımız bulutlar arasındaki boşluğa düşmeden bir sonraki buluta zıplamaktır. Kurbağamız zıpladıktan sonra paraşüt açabilmekte ve ekrana dokunarak kurbağamızın bu paraşütle süzülmesini sağlayabiliyoruz.

Hoppy Frog'da tek dikkat etmemiz gereken bulutlar arasındaki boşluklar değil. Bulutlar arasında süzülürken altımızdan aç köpek balığı Sharky ve elektrikli yılan balıkları bizi yemek için yukarı doğru sıçrıyorlar. Bu nedenle zıplayışlarımızı gerçekleştirmeden dikkatle hesap yapmalı ve doğru zamanlamayla bir sonraki buluta zıplamalıyız.

Hoppy Frog oldukça eğlenceli bir platform oyunu. Oyunun sevimli 8 bit grafikleri özel tema müzikleriyle desteklenmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hoppy Frog 2

    Hoppy Frog 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Hoppy Hoop

    Hoppy Hoop, halkalardan geçerek ilerlediğiniz zorlu Android oyunu.
  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Tap the Frog: Doodle

    Tap the Frog: Doodle, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tap the Frog

    Tap the Frog birçok küçük oyunu içerisinde barındıran bir oyun paketidir
  • Ride with the Frog

    Ride with the Frog, kurbağanın arkadaşlarını kurtarmasına yardımcı olduğunuz platform oyunu.
  • Hoppy Hero

    Hoppy Hero, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir platform oyunudur.
  • Hoppy Japan

    Bir Japon harikası