Horns and Sirens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Horns and Sirens, mobil cihazınız üzerinden korna ve siren sesleri çıkarabilmenize imkan sağlıyor.

Arabalara takılan havalı kornalar ister istemez her insanın ilgisini çekiyor. Hatta bazı zamanlar oluyor ki bu ne güzel korna sesi bile diyoruz. Bunun farkında olan Horns and Sirens ise, Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mobil uygulama geliştirmiş. Uygulamayı kullanarak telefonunuzdan çeşitli korna ve siren sesleri çıkarmanız mümkün.

100.000'den fazla kullanıcı tarafından denenmiş olan Horns and Sirens uygulaması, onlarca farklı sese sahip. İtfaiye sireni, polis sireni ve tır kornası gibi normalde ulaşılması zor olan bu ses kayıtları Horns and Sirens ile ayağınıza geliyor. Oldukça basit bir arayüze sahip olmasından dolayı Horns and Sirens'i kullanırken hiç zorlanmıyorsunuz. Genç v eyaşlı isteyen herkes rahatlıkla kullanabiliyor.

Horns and Sirens, telefonda fazla bir miktarda yer kaplamıyor ve sadece istediğiniz zamanlarda aktif oluyor. Bu sayede arkadaşınıza korna seslerini kullanarak acımasız bir şaka bile yapabilirsiniz. Horns and Sirens ile oldukça eğleneceğinizi düşüyoruz. İyi eğlenceler.

Uğur Sağlam

Horns and Sirens

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
31.4 MB DOSYA BOYUTU

Horns and Sirens uygulamasını kullanarak telefonunuzun siren ve korna çalmasına imkan sağlayın.

Günlük hayatta çeşitli araçlar tarafından çıkarılan özel sesler, mobil cihaz kullanıcılarının da ilgisini çekmeye başladı. İnsanlar artık telefonlarının siren sesi gibi ötmesini istiyorlar. Horns and Sirens uygulaması da ücretsiz olarak indirebileceğiniz iOS işletim sistemi cihazlar için geliştirilmiş olan bir korna uygulaması.

Horns and Sirens indirdiğiniz andan itibaren telefonunuz onlarca farklı sese sahip olacak. Havalı araba kornaları ve diğer araçlarda duymaya alışkın olduğumuz sesler, artık telefonunuz aracılığıyla sizin istediğiniz her yerde oynatılabilecek. Düşünsenize evde otururken aniden bir havalı korna sesi geliyor.

Oldukça eğlenceli bir uygulama olan Horns and Sirens, erkek çocuklarının ve büyüklerin vazgeçemeyeceği bir uygulama olabilir. Telefonunuz bir köşesinde sakladığınız bu uygulama belki de şakalarınız için alternatif bir araç olacaktır. Size havalı korna sesleriyle iyi eğlenceler.

Uygulamanın içerisinde bulunan sesler:

  • İtfaiye sireni
  • Polis sireni
  • Havalı korna sesi
  • Tır kornası
  • Ve daha onlarcası
Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Popcornflix - Movies and TV

    Film ve dizileri ücretsiz izleyin.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • Mage and Minions

    Hack and Slash oyunlarını sevenlere Diablo benzeri bir tat sunan Mage and Minions ücretsiz olarak bulabileceğiniz en iyi alternatiflerden biri olarak dikkat çekiyor.
  • Crafting and Building APK

    Crafting and Building APK, Minecraft ve benzeri oyunları seven kullanıcılar için iyi bir seçenektir.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • A Dance of Fire and Ice

    A Dance of Fire and Ice, sahip olduğunuz dengeyi korurken yörüngenizdeki gezegenlere rehberlik edebileceğiniz müzikal bir oyundur.
  • War and Order

    War and Order mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur