Horse Farm

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Sevimli atların yer aldığı bir çiftlik oyunu

Horse Farm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Renkli görsellere ve keyifli atmosfere sahip olan oyunda son derece zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Oyunun adından da anlayacağınız üzere bir at çiftliğini yönetiyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Oldukça zevkli bir oyun olarak tanımlayabileceğim Horse Farm'da farklı ırktan atları yetiştiriyor ve benzersiz bir deneyim yaşıyorsunuz. Heyecan verici zorlukların üstesinden gelmeniz gereken oyunda bir hayli zorlu görevleri tamamlıyorsunuz. Özel yetenekli atları keşfediyor ve harika bir dünya kuruyorsunuz. Oyunda kendini zevkinize göre çiftlik kurabiliyorsunuz. Antreman alanları kurarak atları en güzel şekilde hazırlayabiliyorsunuz. At meraklısı olanların mutlaka denemesi gereken Horse Farm, sizleri bekliyor. Eğer çiftlik oyunlarını seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirm. Öte yandan oyunda kendinizi geliştirdikçe daha büyük binalar kurabiliyor ve atları daha güzel bir şekilde hazırlayabiliyorsunuz.

Horse Farm oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Horse Farm

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
275 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli atları eğittiğiniz zevkli bir çiftlik oyunu

Horse Farm, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir at çiftliği simülasyonu olarak dikkatimizi çekiyor. Bir hayli zevkli deneyim sunan oyunda boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz enfes bir mobil oyun olan Horse Farm, keyifli atmosferi ve sürükleyici temasıyla karşımıza çıkıyor. Oyunda farklı ırklara ait atları eğiterek ilerliyor ve benzersiz bir deneyim yaşıyorsunuz. Kendi çiftliğinizi de kurabileceğiniz oyunda farklı türden binalar inşa edebiliyorsunuz. Zorlu görevleri tamamlamanız gereken oyunda harika bir oyun dünyası kurabiliyorsunuz. Zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda atları en güzel şekilde eğitmeniz gerekiyor. At meraklısı olanların özellikle denemesi gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Çiftlik oyunlarını sevenlerin de denemesi gereken Horse Farm sizleri bekliyor. Öte yandan oyunda kendinizi geliştirdikçe daha büyük binalar kurabiliyor ve atları daha güzel bir şekilde hazırlayabiliyorsunuz.

Horse Farm oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.
  • Blocky Farm

    Vegan dostu çiftlik kurma ve yönetme oyunu
  • Farm Hill Climb Horse

    Farm Hill Climb Horse oyunu sayesinde Android cihazlarınızdan at arabasıyla ürünleri kasabanıza taşıyabilirsiniz.
  • Big Farm: Mobile Harvest

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, sıfırdan başlayıp bir çiftlik imparatoru olabileceğiniz keyifli bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • Horse Haven World Adventures

    Horse Haven World Adventures, iOS cihazlarımızla oynayabileceğimiz eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu.
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Farm Away

    Farm Away, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz çiftlik kurma oyunu.
  • Farm Up

    Farm Up, Android cihazınızda çevrimiçi ve çevrimdışı oynayabileceğiniz kaliteli bir çiftlik kurma oyunu.