Horse World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Horse World, en güzel atlarla engelli parkurlarda yarıştığınız, atların bakımını yaptığınız bir simülasyon oyunu.

Engel atlama yarışları sizi bekliyor! Sidney, Paris, New York fark etmez; Sizin ve atınızın maceralarının bir sınırı yok. Yeteneğinizi kanıtlayın ve her turnuvayı kazanın!

Horse World İndir

Koşun, dörtnala gidin ve zıplayın - Parkurda yeteneklerinizi gösterin. Dünyanın en büyük şehirleri sizi ve atlarınızı bekliyor! Su engelleri ve paralel engellerle heyecan verici ve zorlu parkurlar, sizden ve arkadaşınızdan mükemmel zamanlama ve ekip çalışması istiyor.

HorseWorld serisinden gösteri atlama simülasyonu! Başarılı at simülasyon oyunu HorseWorld 3D’nin ardından tüm at severler için daha da eğlenceli ve daha fazla zorluk içeren HorseWorld: Show Jumping geliyor. Yeşil çayırlarda at bakımına ek olarak dünyanın dört bir yanında heyecan verici turnuvalar ve at yarışlarıyla yüzleşmek zorundasınız.

  • Atlarınızı donatın - Atlarınızın her biri kendi özel ekipmanını hak ediyor. Çeşitli eyerler, eyer yastıkları, dizginler ve bacak sargılarını keşfedin. Güçlü atınızın yelesini zevkinize göre özelleştirmeyi unutmayın! Yeni ekipmanınızdan memnun musunuz? O halde bir sonraki turnuvada bundan en iyi şekilde yararlanın.
  • Kendi turnuvalarınızı oluşturun ve tasarlayın - Biraz alıştırma yaptıktan sonra oyunun binicilik parkurları çok kolaylaştıysa, kendi parkurlarınızı oluşturun. Oluşturma aracıyla kendi turnuvalarınız ve yarışmalarınız için kolayca parkurlar ve engelli parkurlar oluşturabilirsiniz.
  • Bir sürü farklı ata binin ve bakım yapın - Palomino, Hanoverian, Safkan, Arap atı ve Endülüs atı gibi güzel atlar, bakım için sizi bekliyor. Bu heybetli atlar ancak kendilerine iyi bakılırsa ve sizi severlerse ellerinden gelenin en iyisini yapabilirler. Tabii ki bol bol sevme, ödüllendirme iyi bir strateji. Besleme ve bakım biter bitmez büyük turnuva zamanıdır.
  • Sihirli Çeşitlilik - Arada büyük şehrin kargaşasından uzaklaşmak, biraz dinlemek gerekir. Siz ve atınız için mükemmel bir barınak var. Fantastik Adada büyülü bir şelale ile mistik orman sizi bekliyor. Orada ayrıca güzel bir gösteri atlama parkuru var. Sihirli tek boynuzlu atla deneyin.

 

Erkan Calp

Horse World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
414.1 MB DOSYA BOYUTU

Horse World, atların bakımını üstlendiğiniz, parkur yarışlarına girdiğiniz bir simülasyon oyunu.

Engellerin üzerinden atlayın ve dünya genelinde turnuvalar kazanın. Kendi parkurlarınızı oluşturun. Atlarınızı tımar edin ve onları ekipmanlarla donatın.

Horse World İndir iOS

Londra, Sidney, Hong Kong ve Paris, hepsi sizi bekliyor! Gösteri atlamalarında becerilerinizi sergileyin ve uluslararası turnuvalara katılın. Birinci olun, atlarınıza iyi bakın. Siz bir ekipsiniz. Bir sonraki parkura hazır mısınız?

Başarılı HorseWorld serisinin ikinci bölümü - HorseWorld 3D’nin ardından HorseWorld: Show Jumping, keşfetmeniz ve keyfini çıkarmanız için bir sonraki harika at simülasyonu olarak geliyor! Geliştirilmiş grafikler ve daha da heyecan verici binicilik kursları, bu oyunu herhangi bir at sever için olmazsa olmaz hale getiriyor.

Atlarınızı donatın - Atlarınızın her biri özel ekipmanını hak ediyor. Çeşitli eyerleri, eyer yastıklarını, dizginleri ve bacak sargılarını keşfedin. Güçlü atınızın yelesini zevkinize göre özelleştirin. Yeni ekipmanı beğendiniz mi? Bir sonraki turnuvada bundan en iyi şekilde faydalanın.

Kendi atlama parkurlarınızı oluşturun - Çiftlikteki sıkıcı eski atlama parkurunu tamamladınız - şimdi sizin ve atlarınızın dünyayı keşfetme zamanı! Paris ve New York gibi büyük şehirler zorlu parkurlarda sizi ve yeteneğinizi bekliyor. Harika zamanlama ve at sevginizi gösterin ve dünyadaki her turnuvayı kazanın!

Yepyeni bir dünyaya atlayın - Büyük şehir hayatından bıktıysanız, gizemli Fantastik Adaya çekilebilirsiniz. Burada sizi kırmızı mantarlar, büyülü şelaleler ve heyecan verici bir parkur bekliyor. Bu atlama parkurunu büyülü tek boynuzlu atla deneyin.

Parkura başlamadan önce atlarınıza iyi bakın - Sevgili atlarınız ancak ilgilenilirlerse ellerinden gelenin en iyisini yapabilirler, bu yüzden ihtiyaçlarını ve isteklerini yerine getirmelisiniz. Beslemek, fırçalamak, taramak ve elbette biraz sarılmak..

  • Hannoverliler, İngiliz Safkanlar, Araplar, Endülüsler gibi birbirinden güzel atlar, onlara bakmanız için sizi bekliyor.
  • Atlarınızın ekipmanını ve yelelerini özelleştirin.
  • Büyülü bir dünya sizin tarafınızdan keşfedilmeyi bekliyor. Fantastik Adada tek boynuzlu atla büyülü anlar yaşayın.
  • Kendi atlama parkurlarınızı tasarlayın ve inşa edin.
  • Dünyanın en büyük turnuvalarında yeteneklerinizi sergileyin.

HorseWorld: Show Jumping’i indirin ve zorlu parkurları deneyin.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Bus Driving Simulator APK

    World Bus Driving Simulator APK Android sürüş simülatöründende zorlu yollarda Brezilya'daki en ünlü otobüsleri kullanıyorsunuz.
  • Farm Hill Climb Horse

    Farm Hill Climb Horse oyunu sayesinde Android cihazlarınızdan at arabasıyla ürünleri kasabanıza taşıyabilirsiniz.
  • Public Transport Simulator Coach APK

    Public Transport Simulator Coach APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir otobüs sürme oyunu. Otobüs simülatörü internetsiz oynanır.
  • My Horse

    My Horse, çiftlikte at beslemeyi, atla yarışmayı ve at yetiştirmeyi konu alan başarılı bir oyun.
  • Horse Racing Simulator 3D

    At yarışı tutkunları için hazırlanmış ücretsiz bir Android oyunu arıyorsanız cevap Horse Racing Simulator 3D.
  • School Driving 3D APK

    School Driving 3D APK ücretsiz oynanabilir sürüş simülatörü oyunudur. Driving School 3D'de gerçek dünya ortamında sürüyor, yol kurallarını öğreniyorsunuz.
  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.
  • Euro Truck Driver 2018 APK

    Euro Truck Driver 2018 APK, gerçek kamyon sürme deneyimi yaşamak isteyenler için kamyon simülatörü, kamyon simülasyonu oyunu.