Hospital Sim Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir hastane oyunu

Hospital Sim Pro, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hastane simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz ve keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir atmosfer sunan oyunda eşsiz deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Yüksek kaliteli grafikleri, bağımlılık yapıcı etkisi ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken Hospital Sim Pro, hastalarınızla ilgilenip büyük sorunlarla mücadele ettiğiniz bir oyundur. En iyi hastane olmak için çabaladığınız oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Korkunç hastalıklarla ve personellerinizle ilgilendiğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda zorlu görevleri de tamamlanız gerekiyor. Her türlü hastalıkla mücadele etmeniz gereken oyunda hastalarınızı en kısa sürede tedavi etmeniz gerekiyor. Birbirinden farklı ödüllerin de sahibi olabileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkan Hospital Sim Pro, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda hastane ile alakalı tüm eylemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Hastanenizi en iyi hale getirmeniz gereken Hospital Sim Pro oyununu sakın kaçırmayın.

Hospital Sim Pro oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hospital Sim Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Zevkli bir hastane simülasyonu

Hospital Sim Pro, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir hastane simülasyonu olarak dikkatimizi çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir hastane simülasyonu olarak karşımıza çıkan Hospital Sim Pro, hastalıklarla mücadele edip hastalarınızı tedavi etmeye çalıştığınız bir oyundur. Yüksek kaliteli grafiklerin ve sürükleyici bir astmosferin yer aldığı oyunda farklı ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. En iyi hastane olmak için mücadele gösterdiğiniz oyunda hem hastalarınızla iyi ilgilenmeniz hemde personellerinizi iyi idare etmelisiniz. Birbirinden zorlu eşsiz görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken bir oyun olan Hospital Sim Pro, sizleri bekliyor. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda hastane ile alakalı tüm eylemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Hastanenizi en iyi hale getirmeniz gereken Hospital Sim Pro oyununu sakın kaçırmayın. Kolay oynanışıyla da dikkat çeken Hospital Sim Pro'yu mutlaka denemelisiniz.

Hospital Sim Pro oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Flight Sim 2018 APK

    Flight Sim 2018 APK yüksek kalitede grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip Android uçak simülatör oyunu.
  • My Hospital

    My Hospital, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz hastane kurma oyunu.
  • Haywire Hospital

    Haywire Hospital, sıra dışı bir hastanede müdür olarak görev yaptığınız Android oyunu.
  • Pocket Hospital

    Pocket Hospital, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve kendinize ait bir sağlık tesisi inşa ederek sıkılmadan oynayacağınız simülasyon tarzı bir mobil oyundur.