Hotel Transylvania: Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Otel Transilvanya hayranları için yepyeni bulmaca aksiyon oyunu

Hotel Transylvania: Monsters, Sony Pictures Animation’ın fantastik, komedi türünde animasyon filmi Otel Transilvanya’nın resmi mobil oyunu. Sony Pictures Television tarafından yayınlanan oyunda Otel Transilvanya’nın öne çıkan tüm karakterleri yer alıyor. Drac, Mavis, Frank, Wayne, Murray, Blobby ve saymakla bitiremeyeceğim canavarın yer aldığı oyun, bulmaca aksiyon türünde.

Sony Pictures’ın üç boyutlu bilgisayar animasyon komedi filmi Hotel Transylvania’nın mobil platforma uyarlanan oyununda hem tek hem de çok oyunculu modda oynama seçeneği sunuyor. Tek oyunculu modda yüzlerce farklı canavarla karşılaşacağınız, challenge’ların beklediği Otel Transilvanya dünyasını keşfederken, çok oyunculu (multiplayer) modda tek başınıza veya loncalara katılarak lig mücadelesi veriyorsunuz. Oyunda seçilebilir birçok karakter mevcut. Oyun esnasında karakterleri kontrol etmenize izin verilmiyor. Aksiyonun döndüğü alanda hiçbir şeye dokunamıyorsunuz. Objeleri eşleştirerek karakterlerin hareketini sağlıyorsunuz. Canavarlarınızı geliştirebiliyorsunuz.

Yüzlerce challenge, günlük etkinlik, özel sınırlı süreli etkinliklerini de içine alan zengin bir içerik sunan bulmaca aksiyon oyununda ilginç bir festivale dahil oluyorsunuz. Her 100 yılda bir, Kan Ayı kendini gösterdiğinde canavarlar yarışa giriyor. Kan Ayı Festivalinde yeryüzündeki en korkunç, en güçlü canavar belli oluyor.

Erkan Calp

Hotel Transylvania: Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Otel Transilvanya hayranları için bulmaca aksiyon oyunu

Hotel Transylvania: Monsters, Sony Pictures’ın animasyon filmi Otel Transilvanya’nın mobil platforma uyarlanan oyunu. Sony Pictures Television tarafından ücretsiz olarak yayınlanan bulmaca aksiyon oyununda canavarlar yeryüzündeki en güçlü ve korkunç canavar olduklarını göstermek için bir yarışa giriyor. Her 100 yılda bir Kan Ayı yükseldiğinde düzenlenen yarışta mücadele eden canavarlara yardımcı oluyoruz.

Sony Pictures’ın fantastik komedi türünde üç boyutlu bilgisayar animasyonu Otel Transilvanya’nın hayranları için hazırlanan mobil oyunda Drac, Mavis, Frank, Wayne, Murray, Blobby kısaca sevilen tüm Otel Transilvanya karakterleri yer alıyor. Single (tek oyunculu) ve multiplayer (çok oyunculu) seçeneği var. Tek oyunculu modda düzinelerce farklı yaratığa karşı eşsiz yüzlerce challenge içeren Otel Transilvanya dünyasını keşfe çıkıyorsunuz. Multiplayer modda ya tek başınıza ya da lonca kurup diğer oyuncularla birlikte sıralama odaklı lig mücadelelerine giriyorsunuz. Ayrıca gerçek oyuncularla karşılaşacağınız PvP turnuvalar mevcut. Bu arada toplayabileceğiniz, geliştirilebilir canavar sayısı 50.

Hotel Transylvania: Monsters Özellikleri:

  • Rahat, stratejik oynanış
  • Yığınla tek oyunculu içerik
  • Günlük etkinlikler
  • Karşı savaşlar
  • Toplama ve özelleştirme
  • Çok oyunculu ve birlikte

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hotel Transylvania Adventures

    Oteli yok etmeden önce yavru kurtları bul.
  • Pacific Rim: Breach Wars

    Pasifik Savaşı hayranları için destansı bulmaca aksiyon rol yapma oyunu
  • Tactical Monsters Rumble Arena

    Canavarlarla dolu hızlı oynanış sunan taktiksel rol yapma oyunu
  • Spirit Stones

    Spirit Stones, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • SwapQuest

    SwapQuest, bulmaca ve RPG oyun kategorilerini başarılı bir şekilde birleştiren eğlenceli bir Android rol yapma oyunu.
  • Battle Odyssey

    Battle Odyssey, Gameloft imzasını taşıyan yepyeni bir bulmaca - rol yapma oyunu.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Mana Monsters

    RPG ve bulmaca öğelerinin birleştiği Mana Monster'da canavarlarınızı hemen güçlendirin.