Hover Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Hover Rider, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.

Hover Rider, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu. Sörf yapan bir karakteri yönettiğimiz oyunda, karşımıza çıkan yüksek ve çizgisel dalgaları aşarak gidebildiğimiz yere kadar gitmemiz gerekiyor. 

Reflekslerinizin ne kadar kuvvetli olduğunu merak ediyorsanız Hover Rider oyununu denemenizi öneririm. Beceri oyunları kategorisine alabileceğimiz oyun, ekranı hareket ettirerek oynanıyor ve giderek zorlaşan yapısıyla dikkat çekiyor. Amacımız gidebildiğimiz yere kadar gitmek ve en yüksek skoru elde edene kadar pes etmemek. Bu noktada bir uyarı yapmak istiyorum: Eğer başlangıçta bize yardımcı olan yönlendirmelere kanıp oyunu kolay sanırsanız çok yanılırsınız. Doğru hamleler yapmaya özen göstermelisiniz, en küçük hatada oyuna baştan başlamak gerçekten zor oluyor. Üstelik yeni karakterler açabilmek içinde yüksek skor yapmak durumundayız. 

Özellikleri

  • Sevimli ve basit grafikler
  • Kolay öğrenme ve eğlenceli oynanış
  • Yeni karakterler açabilme
  • Başarı sıralaması

Ben zor oyunları severim diyorsanız Hover Rider'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçireceğini söyleyebilirim. 

Gökhan Abay

Hover Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
67.3 MB DOSYA BOYUTU

Hover Rider, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.

Hover Rider, beceri kategorisine de alabileceğimiz sonsuz koşu oyunları arasında bulunuyor. iPhone ve iPad cihazlarınızdan rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, sevimli bir karakteri yönetiyoruz ve sadece ekranı hareket ettirerek kontrolü sağlıyoruz. Her yaştan insanın keyifle oynayabileceği Hover Rider'ı biraz daha yakından inceleyelim.

Öncelikle oyunun grafiklerinin göze hoş geldiğini ve başarılı olduğunu söyleyebilirim. Arayüzü gerçekten iyi olmuş ve oyunda yanlış bir hamle yaptığınız taktirde bile hareketlerinizi algılayabiliyor. Oyunda sörf yapan bir karakterle ilerliyoruz. Amacımız sonsuz koşu oyunlarının temelinde olduğu gibi gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Başlangıçta oyun bizim nasıl hareket edeceğimizi yönlendiriyor, bu da alışma sürecinde bize oldukça faydalı oluyor.

Kolay gibi görünse de Hover Rider'ın zor bir oyun olduğunu düşünüyorum. Zira ekranı hareket ettirme noktasında çok dikkatli olmasınız, en küçük hatada skorumuz sıfırlanıyor ve baştan başlamak zorunda kalıyoruz. Skorumuz yükseldikçe oyun daha da zorlaşıyor, dolayısıyla engebeli noktalarda elinizi çabuk tutmalısınız. Başarınıza göre yeni karakterleri açabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. 

Sonsuz koşu oyunları kategorisinde kendinize bir alternatif arıyorsanız Hover Rider'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Keyifli vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum, fakat oyunun zor olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Master Rider

    Master Rider, kamyonu devirmeden tüm görevleri yerine getirmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Thermal Rider

    Thermal Rider, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bridge Rider

    Bridge Rider, köprü kurarak ilerlediğiniz Android oyunu.
  • Tidal Rider 2

    Tidal Rider 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sörf yapma oyunudur.
  • Rider APK

    Rider APK neon grafikleriyle dikkat çeken zorlu mobil yarış oyunu. Motosikletle tehlikeli hareketlere zorlayan Android oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanıyor.
  • Wind Rider

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Power Hover

    Power Hover, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uçan kaykay oyunu.
  • Swing Rider

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu