HTC Sense Style Live Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
531 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

HTC Sense Style Live Weather, HTC Sense şıklığı ile Android cihazlarınızın ekranlarını süsleyecek olan şık bir hava durumu widgetı.

HTC Sense Style Live Weather, Android cihazlarınız üzerinde görünümü oldukça şık bir hava durumu widgetı kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir hava durumu uygulaması. HTC Sense ile ortaya çıkan bu şık widget, malesef tek başına kullanılmıyor. Bu uygulamayı kullanabilmek için Android cihazlarınızda "Amber Weather" uygulamasının da yüklü olmaıs gerekiyor. Uygulamanın adına tıklayarak hemen onu da ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Hava durumu bilgisi ile birlikte saat bilgisini de Android mobil cihazlarınızın ekranlarına şık ve 3 boyutlu şekilde getiren uygulama, görünüme önem veren Android kullanıcıları tarafından daha çok tercih ediliyor.

Genel hava durumu bilgilerini sunan HTC Sense Style Live Weather uygulamasını hemen indirerek ana sayfalarınıza güzel bir hava durumu widgetı ekleyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weather Live

    Weather Live uygulaması sayesinde hava durumu tahminlerine mobil cihazınızdan zahmetsizce erişebilirsiniz.
  • HTC Weather

    HTC Weather ile bulunduğunuz şehrin anlık, saatlik ve haftalık hava durumunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Weather 360

    Weather 360, hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan geniş kapsamlı bir Android hava durumu uygulaması.
  • Solo Weather

    Solo Weather, şık tasarımı ile birlikte diğer hava durumu uygulamalarından bir adım öne çıkan ücretsiz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Weather Forecast Pro

    Weather Forecast Pro, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak en doğru ve güvenilir hava durumu tahminlerine ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve gelişmiş bir hava durumu uygulaması.