HTML To BB Code Converter

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME

HTML To BB Code Converter web servisi sayesinde HTML kodlarını kolaylıkla BB kodlara dönüştürebiliyorsunuz.

Forumlarda resimler paylaşmak, videolar eklemek veya pek çok diğer formatlama işlemini gerçekleştirebilmek için bildiğimiz klasik HTML kodları yerine BB Code adı verilen kodlama sistemi kullanılıyor ancak forumlarda yeni olanlar için bir de BB kodlarını ezberlemek bir eziyet olabiliyor.

Zira HTML kodları pek çok kişi tarafından aşağı yukarı biliniyor ama BB kodlar için aynısını söylemek zor. HTML to BB Code Converter web uygulaması ise bir HTML BB kod dönüştürücü olarak karşımıza çıktı ve karşılaştığınız bu zorluğun üstesinden gelebilmenize yardımcı oluyor.

Oldukla sade ve kolay kullanılır bir yapıya sahip olan web uygulaması, girdiğiniz HTML kodlarını direkt olarak BB kodlara dönüştürüyor ve daha sonra sonuçları ZIP dosyası içerisinde yahut TXT dosyası olarak alabiliyorsunuz.

HTML kodu girmek yerine bir web sitesinde yer alan tüm kodları BB koda dönüştürmek isterseniz kullanabileceğiniz web sitesi adresi girme bölümü de uygulama içerisinde mevcut. Fakat maalesef çoğu HTML kodunun BB koduna dönüştürülememesi nedeniyle çok karmaşık bir yapıya sahip olan web sitelerine dair pek doğru sonuçlar alınamıyor. Sade ve basit HTML tasarımlı sitelerde ise oldukça güzel sonuçlar alınabiliyor.

Eğer BB kodları çok sık kullanıyorsanız ve bir forum meraklısıysanız HTML BB kod dönüştürme uygulaması olan HTML To BB Code Converter uygulamasına göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free File Converter

    Free File Converter, onlarca farklı formattan dönüştürme yapabilen ve internet tarayıcısı üzerinden çalışan bir dönüştürme platformudur.
  • HTML to PDF

    HTML to PDF uygulamasını kullanarak HTML dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebilirsiniz.
  • CloudConvert

    200'den fazla dosya formatını ücretsiz dönüştürün.
  • Convertio

    Convertio servisini kullanarak birçok dosya formatını kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Convertico.org

    ico dosyası oluşturabilmeniz için hazırlanmış resim formatı dönüştürme aracıdır.
  • iConvert Icons

    iConvert Icons, tarayıcınız üzerinde online olarak resim formatlarını dönüştürme işlemi yapabileceğiniz yararlı bir web servisi.
  • Free Online OCR

    Free Online OCR, internet tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz PDF'ten Word'e dönüştürme işi için tercih edilebilecek bir araçtır.
  • cleverpdf.com

    Cleverpdf.com ile PDF dosyalarınızı birçok formata oldukça basit adımlarla dönüştürebilirsiniz.