Http Traffic Generator

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
800 TOPLAM İNDİRME
0.48 MB DOSYA BOYUTU

Web sitesi ve sunucularınızın ne kadar yükü kaldırabildiğini test edebilmek için bu sanal http trafiği uygulamasını kullanabilirsiniz.

Http Traffic Generator programı özellikle web sitesi geliştiricilerinin yahut online olarak çalışan uygulamalar geliştirenlerin seveceklerine inandığım kullanışlı bir uygulama. Pek çok web sitesi veya uygulama gerekli testler yapılmadan piyasaya sürülüyor ve bu da birden binlerce kişinin o hizmete girmeye çalışması durumunda maalesef sunucunun devre dışı kalmasına neden oluyor.

Bu program ise bu tip durumlara hazırlıklı olmanızı sağlamak için hazırlanmış ve işini oldukça iyi şekilde yapıyor. İstediğiniz sunucu, web sitesi ya da uygulamaya yine sizin belirlediğiniz adette ve aralıklarda internet trafiğini gönderiyor ve böylece sunucunuzun tepkisini görmenizi sağlıyor. Oldukça hızlı çalışan ve bilgisayarınızı yormayan programın kullanıcı taleplerini simüle edebilmesi testi işlevsel bir hale getiriyor.

Zaten arayüz tasarımı ve kullanım kolaylığı da test işlemlerini en hızlı ve sorunsuz biçimde tamamlamanız için oldukça güzel hazırlanmış. Kullananların bir sorun yaşayacaklarını sanmıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nginx

    Nginx, apache web sunucularına alternatif olarak kullanabileceğiniz ve yüzde 400'e kadar daha yüksek performans sağlayan HTTP ve E-Posta sunucusudur.
  • D Password Generator

    D Password Generator sayesinde bilgisayarınızda en karmaşık şifreleri hemen oluşturabilirsiniz.
  • Username and Password Generator

    Username and Password Generator programı sayesinde rastgele kullanıcı adı ve şifre listeleri oluşturabilirsiniz.
  • Webmaster Password Generator

    Webmaster Password Generator programını kullanarak karmaşık şifreler oluşturabilir ve internette güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
  • Random Number Generator

    Random Number Generator, belirlediğiniz aralıkta rastgele rakamlar seçebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Random Password Generator

    Random Password Generator ile kırılması neredeyse imkansız güçlü parolalar oluşturabilir ve parolalarınızı program sayesinde yönetebilirsiniz.
  • Serial Key Generator

    Serial Key Generator, hazırlamış olduğunuz yazılımlar için ürün anahtarları hazırlayabileceğiniz başarılı bir programdır.
  • Advanced Password Generator

    Advanced Password Generator ile rastgele oluşturacağınız parolalar sayesinde güvenliğinizi arttırabilirsiniz