Hunger Games: Panem Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
716 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Hunger Games: Panem Run, Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak filminin resmi Windows 8.1 oyunu olarak öne çıkıyor.

Hunger Games: Panem Run, dünya genelinde milyonlarca dolar hasılat elde eden seri film Açlık Oyunları’nın Ateşi Yakalamak filmini oyun olarak Windows 8.1 cihazımıza taşıyor. Sonsuz koşu türünde hazırlanan resmi oyunda filmin ana karakterini kontrol ediyoruz.

2013 senesinde tüm dünyada vizyona giren Hunger Games: Panem Run (Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak) filminin resmi mobil oyunu iOS ve Android’in ardından çok uzun süre sonra Windows Phone için çıkmıştı. Şimdi de Wndows platformunda indirilebilir durumda. Diğer tüm oyunlar gibi Windows 8.1 üzeri tablet veya bilgisayar gerektiren sonsuz koşu oyununu ücretsiz indirip, ufak boyutlu olması ile kısa sürede deneme şansı buluyoruz.

Oynanış olarak gerek dinamik kamera açıları ile gerekse de karakter animasyonları ile sonsuz koşu oyunlarının atası Temple Run’a benzerliği ile dikkat çeken Hunger Games: Panem Run oyununda amacımız Panem’deki insanlara umut dağıtmak. Ancak yolumuza çok sayıda engel çıktığından görevi tamamlarken son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Erkek veya bayan karakter seçimini yaptıktan sonra kendimizi ne olduğunu anlamadan Panem’de buluyoruz ve son sürat koşturuyoruz. Bazen üzerlerinden atlayarak, bazen de altlarından veya yanlarından geçerek ölümcül platformları es geçiyoruz. Gerektiğinde ok dahi atabiliyoruz.

Refleks geliştirmek için birebir oyunlar listesinde bulunan Hunger Games: Panem Run oyununun oynanışı ise oldukça basit. Karakterimizi yönlendirmek için farklı kaydırma hareketlerini kullanıyoruz. Yeri geldiğinde ok atmak içinse parmağımızı sağa ve sola kaydırmamız yeterli oluyor. Tabii ki engellerin fazla sayıda olması nedeniyle hareketleri olabildiğince hızlı yapmamız gerekiyor. Bu noktada devreye reflekslerimiz giriyor. Refleksleriniz ne kadar iyiyse bu oyundan o kadar keyif alacağınızı söyleyebilirim.

Hunger Games: Panem Run Windows Mağazası’na oldukça geç gelmesine rağmen hala indirilip oynanabilen sonsuz koşu oyunları arasında. Yine de oyunu indirip indirmemekte kararsızsanız kısa oynanışı içeren aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Erkan Calp

Hunger Games: Panem Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,375 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Hunger Games: Panem Run, The Hunger Games: Catching Fire filminin resmi mobil oyunudur

Hunger Games: Panem Run, sinemalarda büyük bir başarı yakalayan ve ülkemizde Açlık Oyunları adıyla anılan Hunger Games serisinin yeni filmi Hunger Games: Catching Fire'nin sinemalarda vizyona girişine özel olarak yayınlanmış bir Android oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen Hunger Games: Panem Run, milyonlarca oyun sever tarafından oynanan ve beğeni kazanan Temple Run türünde bir oynanışı Hunger Games'in yeni filminin hikayesi ile birleştirmekte. Oyunculara saatlerce sürebilecek bir eğlence sunabilen oyunda Panem'in özel bölümlerine ayak basıyoruz ve buradaki insanlara umut dağıtabilmek için tüm gücümüzle savaşıyoruz.

Hunger Games: Panem Run'da maceralarımız esnasında topladığımız kaynaklar dahil olduğumuz bölümleri güçlendirmektedir. Bu maceralarımız boyunca önümüze çıkan engelleri yeri geldiğinde zıplayarak, yeri geldiğinde eğilerek yeri geldiğinde de yok ederek aşmalı ve hayatta kalmalıyız. Oyunda koşarken ok ve yayımızı kullanarak hedefleri yok etmek gibi oynanışa renk katan öğelere de yer veriliyor.

Oyunun bu eğlenceli oynanış yapısının haricinde sosyal yönü de oldukça kuvvetlidir. Dilersek arkadaşlarımızla rekabe edebilir, dilersek de arkadaşlarımıza hediyeler gönderebiliriz. Eğer Temple Run'dan zevk aldıysanız ve Hunger Games'in hayranıysanız Hunger Games: Panem Run denemekten hoşlanacağınız bir mobil oyun olacaktır.

Oyun hakkında daha iyi fikir sahibi olabilmek için oynanış görüntülerini içeren tanıtım videosunu syeredebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Hunger Games: Panem Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Hunger Games: Panem Run, Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filminin resmi mobil oyunudur.

Hunger Games - Panem Run, 2013 senesinde dünya genelinde vizyona giren The Hunger Games: Catching Fire filmi üzerine kurulmuş sonsuz koşu türünde bir mobil oyun.

Oynanış açısından (Gerek kamera açıları gerekse de karakterlerin animasyonları) Temple Run’a benzerliği ile dikkat çeken Hunger Games – Panem Run, çok uzun bir sürenin ardından Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. 512 MB RAM desteği sayesinde alt seviye Windows Phone cihazlarda da akıcı bir şekilde oynanabilen Açlık Oyunları oyununda tıpkı Temple Run’daki taraf seçimi yapıyor ve kendimizi tehlikelerle dolu bir maceranın içerisinde buluyoruz. Maceramız süresince birçok ölümcül engel ile karşılaşıyor; kimi zaman zıplayarak, kimi zaman kayarak, kimi zaman da sağa / sola geçerek engelleri geride bırakıyoruz. Yol boyunca karşımıza çıkan çeşitli güçlendirici ve altınlar ise oldukça önemli ve kesinlikle toplamanızı / es geçmemenizi tavsiye ederim. Zira oyunun başlangıcında olmasa da sonraki bölümlerde daha güçlü, seri hareket eden ve daha iyi ok atan karaktere kesinlikle ihtiyaç duyuyorsunuz.

Sonsuz koşu türünün atası olarak kabul edilen Temple Run’ı Açlık Oyunları filmi ile birleştiren yapım grafikleri ile de göz dolduruyor diyebilirim. Gerek çevre gerekse de karakterlerin modellemeleri bir mobil oyuna göre oldukça başarılı. Oyunun 512 MB desteği sunması da üst seviye Windows Phone cihazı olmayanlar için harika ve en güzeli de oyun ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz bize bilgisayarımızda Temple Run keyfini sunuyor
  • Rayman Fiesta Run

    Rayman Fiesta Run türünün en iyi temsilcilerinden biridir
  • Rayman Jungle Run

    Rayman Jungle Run, sevimli karakter Rayman'ın ormanda geçen yeni macerasını konu alan platform oyunudur.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.
  • Red Dead Online

    Red Dead Online Standalone Steam'de! Rockstar Games'in yeni aksiyon macera oyunu Red Dead Online'da canlı ve sürekli gelişen Vahşi Batı'daki yaşamı deneyimliyorsunuz.
  • Fear & Hunger

    Fear & Hunger indirin ve hayatınızda görmediğiniz şiddeti ve rahatsız edici öğeyi bu oyunda bulun.
  • Hunger Dungeon

    Hunger Dungeon 2 boyutlu grafiklere sahip bir MOBA oyunudur
  • Ocean Run 3D

    Ocean Run 3D, su altı dünyasında macera arayan sörfücünün yerine geçtiğiniz aksiyon dozu yüksek bir oyun.