Hungry Babies Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Hungry Babies Mania, klasik eşleştirme oyunlarından bir tanesi olarak öne çıksa da farklı hikayesi ile oyuncuların beğenisini kazanıyor.

Hungry Babies Mania, asıl olarak bu oyunların en büyüğü ve popüleri Candy Crush Saga ile aynı yapıda olmasına rağmen biraz daha farklılık sunarak oyuncuları kendine çekip eğlendiren bir Android eşleştirme oyunu.

Oyundaki amacınız meyve, sebze ve tatlılardan en az 3 tane benzerini bir araya getirerek eşleştirmek. Bu şekilde eşleştirmeler yaparak hem bölümleri geçiyorsunuz hem de minik ve sevimli hayvancıkları doyuruyorsunuz.

100'den fazla bölüm bulunan oyunda beslemeniz gereken bir çok hayvan bulunuyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunu internet bağlantınız olmadığında da oynayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınız ile de oynayabileceğiniz oyunu hemen indirip Android telefon ve tabletleriniz üzerinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

Hungry Babies Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
86.9 MB DOSYA BOYUTU

Hungry Babies Mania, iPhone ve iPad'leriniz üzerine oynayabileceğiniz en eğlenceli eşleştirme oyunlarından bir tanesi.

Hungry Babies Mania, bebek ve sevimli hayvanların dünyasına girerek hem eğleneceğiniz hem de onları besleyeceğiniz keyifli bir iOS eşleştirme oyunu. Candy Crush Saga ve benzeri oyunlardan aşina olduğumuz bu oyun türünde farklı olarak bebek hayvanları beslemeniz gerekiyor.

Kendine özgü özellikleri olan oyunda asıl amaç 3'lü eşleştirmeler yapmak. Oyunda eşleştirmeniz gereken şeyler ise meyveler ve tatlılar. En az 3 tane aynı meyveyi ya da tatlıyı bir araya getirdiğinizde patlayarak yok oluyorlar ve bu şekilde bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Bölümleri geçtikçe de hayvanları besliyorsunuz.

Oldukça fazla sayıda bölüm olan oyunda offline modda bulunuyor. Böylelikle internetiniz olmasa bile oynayabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize indirebileceğiniz oyun sayesinde oldukça eğlenebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pastry Mania

    Pastry Mania, Android cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir bulmaca oyunu.
  • PegIsland Mania

    PegIsland Mania, bölümlerde bulunan blokları eritmenizi amaçlayan eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Puppy Flow Mania

    Puppy Flow Mania, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir yapım.
  • Garden Mania

    Garden Mania, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Cookie Mania

    Cookie Mania, her yaştan oyunsevere hitap eden bir bulmaca oyunu.
  • Marble Mania

    Marble Mania, android işletim sistemine sahip telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Fruits Mania: Elly is Travel

    Fruits Mania: Elly is Travel, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Candy Splash Mania

    Candy Splash Mania, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir eşlemeli bulmaca oyunudur.