Hungry Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Hungry Circle, popüler ve klasik oyunlardan Pacman'e benzeyen fakat biraz daha farklı bir oyun yapısına sahip ücretsiz ve eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.

Hungry Circle, son derece basit olarak tasarlanmış fakat bir o kadar eğlenceli bir Android oyunudur. Oyunun ikonundan anlayacağınız üzere Pacman'e benziyor diyebilirim.

Oyunda yapmanız gereken şey, ufak daireleri yemek ve büyük dairelerden kaçmak. büyük dairelerden kaçamaz ve çarparsanız oyun bitiyor. Yediğiniz her bir ufak baloncuk için 1 puan kazanıyorsunuz ve bu şekilde en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz. Elde ettiğiniz rekoru sürekli geliştirme imkanınızın olduğu oyunu oynadıkça bağımlısı olabilirsiniz.

Oyun içerisinde çalan müzik oldukça etkileyici. Aynı şekilde tasarımı da göze hitap ediyor diyebilirim. Siyah bir arkaplan üzerindeki renkli baloncuklarda uzun süre bakarsanız gözünüz ağrıyabilir. Bu nedenle oyunu uzun süre oynamak isterseniz arada mola vermenizi öneririm.

Sade ve basit bir oyun olmasına rağmen boş zamanlardanızda eğlenebileceğiniz bir oyun oynamak istiyorsanız Hungry Circle'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hungry Shark APK

    Hungry Shark, ufak bir köpek balığı olarak başlıyacağınız bir serüvende sizden ufak balıkları yiyerek gittikçe büyüyerek vahşi bir köpek balığına dönüşeceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Just Circle

    Just Circle, renkli bir topu kontrol ederek bölümleri bitirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Hidden Circle

    Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Spin-Circle

    Spin-Circle, el becerisi yüksek olan Android mobil cihaz sahiplerinin çok hoşuna gidebilecek eğlenceli ve zorlu Android beceri oyunlarından bir tanesi.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.