Hungry Dragon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
476 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Ejderha ile ortalığı birbirine katın.

Hungry Dragon, Ubisoft tarafından geliştirilen aksiyon yüklü arcade oyunu. Dilediğinizce dolaşabileceğiniz, güzellik ve tehlikelerle dolu fantastik bir dünyada geçen orta çağ temalı oyunda aç bir ejderhanın yerine geçiyorsunuz. İstediğiniz yere uçup istediğinizi küle çevirme, mideye indirme şansına sahipsiniz. Görselleriyle de etkileyici bir ejderha oyununu kesinlikle oynamalısınız!

Ubisoft’un Android platformuna ücretsiz çıkardığı, animasyon filmlerini aratmayacak kalitede grafiklerle süslediği ejderha oyunu Hungry Dragon’da oldukça aç, kızgın bir ejderhanın kontrolünü ele alıyorsunuz. Cüceler, devler, insanlar, yeşil yaratıklar, cadılar, troller ve daha onlarca canlıya ateş püskürtüyor, köy, orman, mağaralar, maden ocakları nereye bulursanız keşfedip yok ediyorsunuz. Oyunda ilerledikçe ejderhanız gelişiyor; daha hızlı uçuyor, daha güçlü ateş üflüyor, avlarını daha iyi yakalıyor. Dilerseniz başka bir ejderhayla ortalığı yakıp yıkmaya devam ediyorsunuz.

Erkan Calp

Hungry Dragon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
630.1 MB DOSYA BOYUTU

Ejderhayla her yeri, her canlıyı küle çevirin.

Hungry Dragon, Ubisoft’un ejderhalı aksiyon arcade oyunu. Orta çağ temalı fantastik mobil oyunları seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Animasyon filmleri kalitesinde grafikleri, serbest oynanışıyla harika bir ejderha oyunu bizlerle. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Ubisoft’un mobil platforma çıkardığı birbirinden kaliteli oyunlarından biri Hungry Dragon. Adından da anlayacağınız üzere aç, sinirli mi sinirli bir ejderhanın yerini alıyorsunuz. İnsanlar, cüceler, cadılar, yaratıklar ve daha nice canlıyla dolu dünyadasınız. Gezilmedik köy, girilmedik orman, mağara, maden ocağı bırakmıyor, her şeyi, her canlıyı küle çeviriyorsunuz. Oyunun güzel yanı; belli bir noktaya gitme zorunluluğunuz yok, dilediğinizce uçabiliyorsunuz. Seçilebilir kendine özgü niteliklere sahip birçok ejderha var. Yakma ve ısırma güçlerini artırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Draconius GO: Catch a Dragon

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Draconius GO mobil oyunu, gerçek zamanlı olarak bir ejderha eğitmeni olabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Dragon Twist

    Dragon Twist mobil oyunu Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve oyuncularda efsane yılan oyununu andırmasıyla yönüyle heyecan yaratabilecek bir tür simülasyon oyunudur.
  • Köpek Balığı Oyunu APK

    Köpek Balığı Oyunu APK Android oyununda çeşitli köpek balıkları ile ava çıkıyorsunuz. Sualtı macerasında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Hungry Shark Heroes

    Zevkli bir mobil simülasyon oyunu
  • DRAGON SLAYER

    DRAGON SLAYER kaliteli grafiklere sahip ejderha temalı bir oyundur
  • Dragon Story

    Dragon Story, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir ejderha yetiştirme oyunudur.