Hürriyet Emlak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
937 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Gayrimenkul araştırması yapıyorsanız, yüzbinlerce ilanın yayınlandığı Hürriyet Emlak uygulamasını kullanabilirsiniz.

Hürriyet Emlak uygulamasıyla aradığınız gayrimenkule Android cihazlarınızdan hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Konut, arsa, iş yeri gibi ilgilendiğiniz kategorilerdeki tüm gayrimenkulleri detaylı bir şekilde arayabileceğiniz ve ilan sahibine kolayca ulaşabileceğiniz Hürriyet Emlak uygulaması, bu konudaki ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor. Arama sonuçlarını dilediğiniz gibi sıralayabileceğiniz ve filtreleme seçeneklerini kullanabileceğiniz uygulamada, aramalarınızı il ve ilçe seçerek yapabileceğiniz gibi, telefonunuzun GPS özelliğini kullanarak Etrafımda işleviyle bulunduğunuz bölgede de arama yapabiliyorsunuz.

Arama sonuçlarını fiyat, metrekare, ilan tarihi ya da diğer seçeneklere göre sıralayabilmenize imkan veren uygulamada, ilanları e-postayla gönderme ya da sosyal medyada paylaşma gibi seçeneklere de sahip olabilirsiniz. İncelediğiniz ilanın bulunduğu bölgedeki önemli noktalara, yani hastane, okul, alışveriş, ulaşım noktalarını da “Civar Bilgisi” özelliğini kullanarak inceleyebilirsiniz.

Evde, dışarıda ya da herhangi bir yerde, kolayca ilanlara ulaşabileceğiniz Hürriyet Emlak uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Hürriyet Emlak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
27.3 MB DOSYA BOYUTU

Gayrimenkul aramalarınızı akıllı telefonlarınıza getiren Hürriyet Emlak uygulamasıyla aradığınız konut, arsa ya da iş yerine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Konut, arsa ya da işyeri gibi gayrimenkul aramalarınızı iOS cihazlarınıza getiren Hürriyet Emlak uygulamasıyla, dilediğiniz her yerden hızlı ve kolay bir şekilde ilanlara erişebilirsiniz.

Yeni bir ev bakıyorsanız ya da yatırım amaçlı arsa arayışındaysanız, Hürriyet Emlak uygulaması istediğiniz kriterlerdeki ilanları akıllı telefonlarınızdan sizlere sunuyor. Arama sonuçlarını size uygun şekilde sıralayabilmenize ve filtrelemenize imkan sunan uygulamada, arama yaparken Etrafımda seçeneğini kullanarak bölgenizdeki ilanlara da ulaşabiliyorsunuz. Elbette bu özelliği kullanabilmek için cihazınızın GPS özelliğinin aktif konumda olması gerekiyor.

Arama yaptığınız ilanı fiyatına, metrekaresine, tarihine ya da diğer seçeneklere göre filtreleyerek dilediğiniz özelliklerdeki ilanlara kolayca ulaşabiliyorsunuz. İlanları e-postayla gönderme ve sosyal medya sitelerinde paylaşma imkanı da sunan Hürriyet Emlak uygulamasında Civar Bilgisi özelliğiyle de ilanın bulunduğu bölgedeki önemli noktaları (hastane, okul, alışveriş, ulaşım) görebiliyorsunuz.

Aradığınız gayrimenkullere kolayca ulaşabilmenize imkan sağlayan Hürriyet Emlak uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milliyet Emlak

    Birikimlerinizi ev, iş yeri ya da arsa satın alarak değerlendirmek istiyorsanız Android cihazlarınıza Milliyet Emlak uygulamasını yükleyebilirsiniz.
  • İkinci El

    İkinci El, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz basit bir araba, emlak ve ilan uygulamasıdır.
  • Zingat

    Zingat uygulaması üzerinden satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa ilanlarını inceleyebilirsiniz.
  • Hurriyet E-gazete

    Android için Hürriyet Egazete uygulamasıyla Hürriyet gazetesine ve gazete eklerine Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.
  • Hürriyet Mobil

    Hürriyet Mobil uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan en son haberlere hemen ulaşabiliyorsunuz.
  • Emlak Jet

    Android cihazınızdan satılık ve kiralık gayrimenkulleri en kolay şekilde bulabilmek için Emlak Jet uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Hürriyet TV

    Android işletim sistemli cihazlarınızda en güncel ve eğlenceli videolara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Tapusor

    Gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünüyorsanız Tapusor uygulamasından ilgili bölgelerin durumunu inceleyebilirsiniz.