Hyperdrome - Tactical Battle Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Sıra dışı araçlarla sıra dışı yarışlara katılıyoruz.

Hyperdrome - Tactical Battle Racing, geleceğin arabalarıyla yarışlara girdiğiniz harika bir mobil oyun. Sadece teke tek kapışmaların olduğu yarış oyununda ışınlanarak rakibin önüne geçme, piste mayın döşeme, drone’larla rakibe zor anlar yaşatma ve daha pek çok aksiyona giriyorsunuz. Kullandığınız araçlar da çeşitli silahlarla donatılmış, modifiye edilmiş güçlü ve son derece hızlı araçlar. Sıra dışı yarışlara hazır mısınız?

Tepe kamera açısından oynanış sunan arcade araba yarışı oyunlarını sevenlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm, görsel açıdan da kalitesini ortaya koyan bir yapım Hyperdrome. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere yarışlarda taktik ön plana çıkıyor. Klasik araba yarışlarındaki hızlı olanın kazandığı değil, doğru taktik uygulayanın bitiş çizgisini görebildiği yarışlar düzenleniyor. Yarışlar teke tek, rakipleriniz de dünyanın dört bir yanından gerçek oyuncular oluyor. Şampiyonlar sezonu da var ancak katılmak için binlerce kupa toplamanız gerekiyor.

Erkan Calp

Hyperdrome - Tactical Battle Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
222.3 MB DOSYA BOYUTU

Teke tek mücadele yarışlarına hazırlanın!

Hyperdrome - Tactical Battle Racing, fütüristik arabalarla teke tek yarışlara girdiğiniz ücretsiz mobil araba yarışı oyunu. Güçlendirmeleri yapanın değil, taktiksel yarışan oyuncunun bitiş çizgisini görebildiği hızlı tempolu bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz ve 200MB civarı boyutuyla 16GB iPhone/iPad kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

iOS cihazlarda ücretsiz oynanabilir birçok araba yarışı oyunu mevcut ancak Hyperdrome gibi taktiğe dayalı mücadele yarışı sunanı çok az. Nitro ile maksimum hıza ulaşma yerine ileri doğru ışınlanarak tek hamlede rakibi geçme, piste mayın döşeyerek rakip aracı hurdaya çevirme, drone’ları rakip oyuncunun peşine takma ve daha birçok güçlendirmeyle rakibinizi yarış dışı bıraktığınız, ikincinin olmadığı bir yarış oyunu.

Hyperdrome - Tactical Battle Racing Özellikleri:

  • Taktiksel teke tek mücadele yarışı
  • Dünya genelinde oyuncularla eşleşme
  • 30’un üzerinde eşsiz güçlendirici
  • 4 aksiyon yüklü yarış pisti
  • Nefes kesici efekt ve müzikler
  • Muhteşem, fütüristik görseller

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Drag Battle racing

    Android'de en çok indirilen drag yarış oyunu
  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.
  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.
  • F1 Mobile Racing

    F1 Mobile Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Formula 1 yarış oyunu.
  • Racing Limits APK

    Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Racing Limits APK, gerçekçi grafikleri ve özelleştirilebilir araçları içerisinde barındıran bir mobil yarış oyunudur.
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.