I Hate My Job

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

I Hate My Job mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

I Hate My Job iş hayatınızda yaşadığınız stresi atmanız için ilaç olabilecek bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan I Hate My Job'da hepimizin başına gelebilecek bir senaryo bulunmakta. Oyunda süpermarkette çalışan bir kasiyerin yerine geçiyoruz. İş yükünün bir hayli yüksek olduğu süpermarkette bir yandan müşteriler bizi sıkıştırırken bir yandan da patron bize bağırıp çağırıyor. Doğal olarak biz de cinnet geçiriyoruz ve elimize ne geçerse sağa sola fırlatmaya başlıyoruz.

I Hate My Job oynanış olarak FPS veya TPS oyunlarına benzeyen bir yapıya sahip. Oyunda yapmamız gereken şey kasa bandına koyulan ürünleri alarak müşterilere nişan almak ve onları vurmak. Bu işi yaparken patronumuz da işe dahil oluyor ve bölüm sonu canavarı gibi patronumuzla savaşıyoruz.

I Hate My Job içinde farklı bölümler yer alıyor ve bu bölümlerde farklı hedefleri gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bölümleri geçtikçe yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz ve süpermarkette kaos yaratabilmek için yeni araçlara sahip olabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

I Hate My Job

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

I Hate My Job mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

I Hate My Job hepimizin başına gelebilecek bir olayı konu alan bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan I Hate My Job bize bir süpermarket çalışanının yerine geçme imkanı veriyor. Kasiyer olarak çalıştığımız bu süpermarkette ek mesailer ve yoğunluk bizi canımızdan bezdiriyor. Bunun üzerine patronun da bağırıp çağırması eklenince işler çığrından çıkıyor ve cinnet geçiriyoruz. Kasa bandına gelen tüm ürünleri müşterilere fırlatarak sinirimizi boşaltmaktayız.

I Hate My Job temel olarak marketteki müşterileri hedef alarak onlara süt, detarjan, sebze, meyve gibi şeyler fırlattığınız bir oyun. Bu işi yaparken ne kadar doğru nişan alırsanız ve ne kadar çok müşteriye isabet ettirirseniz o kadar yüksek puan kazanıyor ve bölümleri geçiyorsunuz. Ayrıca birçok farklı kahramanın ve farklı saldırı yöntemlerinin de kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca patronunuz bölüm sonu canavarı olarak da karşınıza çıkmakta.

I Hate My Job güzel grafiklere sahip. Basit ve eğlencelik bir oyun arıyorsanız I Hate My Job'u deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Dream Job

    My Dream Job'ta kendi iş fikrimizi seçerek o sektörde ilerlemeye çalışıyoruz.
  • I Hate Fish

    I Hate Fish, solucan Earl ile tehlikeli suları geçerek güvenli bölgeye gitmeniz gereken eğlenceli ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Inside Job

    Inside Job, kendine özgü oyun yapısı ve oynanışı ile bulmaca kategorisine eklenen müthiş ve eğlenceli Android oyunlarından bir tanesidir.
  • LinkedIn Job Search

    LinkedIn Job Search, LinkedIn profiliniz üzerinden iş aramanızı ve bulmanızı sağlayan bir uygulamadır
  • Escape Job

    Escape Job, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Hey Thats My Cheese!

    Hey Thats My Cheese!, Android işletim sistemine tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Zombies Ate My Friends

    Zombies Ate My Friends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zombi temalı bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • My Friend Pedro

    My Friend Pedro ile aksiyon dolu sahnelere giriş yapacak, sürükleyici bir parkuru deneyimleyeceksiniz.