I Love Hue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

I Love Hue, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.

I Love Hue, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Renklerle oynanan oyunda doğru spektrumları bulmanız gerekiyor.

Renkli bir bulmaca oyunu olarak dikkat çeken I Love Hue, renk spektrumlarının tamamlanmasıyla oynanan bir oyundur. Oyunda renkleri uygun yerlerine yerleştirmeye çalışıyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Karışık bir şekilde karşınıza çıkan renk bloklarını uygun olduğunu düşündüğünüzle takas ediyor ve mükemmel spektrumu yakalamaya çalışıyorsunuz. Oyun ilk başlarda pek zorlamıyor ancak ilerleyen bölümlerde renkleri ayrıştırmak pek mümkün olmuyor. Oldukça yaratıcı bir kurguya sahip olan oyunda işiniz cidden çok zor. 300'den fazla zorlu bölüme sahip olan oyun sizleri bekliyor.

Oynanışı oldukça kolay, kontrolleri de son derece basit olan I Love Hue oyununu mutlaka denemelisiniz. Boş zamanlarınızı zevkli bir şekilde geçirmenize yardımcı olan oyunu sakın kaçırmayın.

I Love Hue oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

I Love Hue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
57.8 MB DOSYA BOYUTU

I Love Hue, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.

I Love Hue, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz renkli bir bulmaca oyunudur. Renk spektrumlarını tamamlamaya çalıştığınız oyunda onlarca zorlu bölümü geçmeye çalışıyorsunuz.

Zorlu bölümlere sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan I Love Hue, renk bloklarının uygun yerlerine yerleştirilmesini temel alan bir bulmaca oyunudur. Oyunda karışık bir şekilde karşınıza gelen renk bloklarını spektrum tamamlanacak bir şekilde yerlerine yerleştirmeye çalışıyorsunuz. İlk başlarda kolay bölümleri oynuyorsunuz ancak ilerledikçe daha zor bölümler karşınıza çıkıyor. Yaratıcı bir kurguya sahip olan oyunda işiniz çok zor. İlerledikçe renk aralığı daralıyor ve bölümleri geçmek daha zor oluyor. 300 farklı bölüme sahip olan I Love Hue sizleri bekliyor.

Kolay bir oynanışa ve zor bölümlere sahip olan oyunda işiniz çok zor. Can sıkıntınızı koparıp alabilecek olan I Love Hue oyununda zevkli zamanlar sizleri bekliyor. I Love Hue oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • I Love Hue Too

    Farklı bir bulmaca oyunu
  • Hue Tap

    Hue Tap, zekaya dayalı bir bulmaca oyunu denemek isteyen herkesin favorileri arasında yer alacak türden bir yapım.
  • Love Engine

    Love Engine, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Love Rocks starring Shakira

    Love Rocks starring Shakira mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Dear My Love

    Dear My Love, eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Hue Widget

    Android cihazlarınızın ekranını özelleştirebilir, farklı mekanlar için parlaklık ayarları seçebilirsiniz.
  • I LOVE PASTA

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Love Sparks APK

    Love Sparks APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir flört simülasyon oyunudur. Kurgusal karakterlerle eşleşin ve konuşmalarınızı ilerletin!