iBetterCharge

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME
3.51 MB DOSYA BOYUTU

iBetterCharge ile iPhone'unuzun pil durumunu masaüstünüzden takip edebilirsiniz.

iBetterCharge, iPhone’unuzun pil durumunu masaüstünüzden takip etmenizi sağlayan tamamen ücretsiz sunulan ve kurulum gerektirmeyen bir yazılımdır. iPhone’unuzun bataryası azaldığında MAC ve Windows tabanlı bilgisayarınıza sinyal gönderen uygulama sayesinde telefonunuzu şarj etmeyi unutmayacaksınız.

Softorino tarafından geliştirilen iBetterCharge adlı yazılım iOS cihazlarınızın batarya seviyesini gün içerisinde takip eden ve cihazızın bataryası tükenmeden çeşitli bildirimlerle haberdar olmanızı sağlıyor ve cihazınızı şarja takmak için sizi uyarıyor.

Ufak boyutlu programlar kategorisinde yer alan iBetterCharge, herhangi bir kurulum gerektirmiyor ve herkesin rahatça kullanabileceği şekilde tasarlanmış. Programı çalıştırdığınızda ufak bir tanıtımın ardından iPhone’unuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlamanız gerektiği uyarısını alıyorsunuz, bu işlemi tamamladıktan sonra da program iPhone’unuzu tanıyor ve mobil cihazınızın pil durumunu anlık olarak gösteren bildirim çubuğu masaüstünüzün sağ alt köşesinde yerini alıyor.

iBetterCharge, iPhone’unuzun batarya seviyesi hakkında çeşitli bildirim seçenekleri sunuyor. iPhone’unuzun bataryası belirlediğiniz seviyeye ulaştığında sesli ve animasyonlu bildirimler alabiliyorsunuz. Bataryanızın %50 - %20 - ve %5’e ulaştığında programın sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda cihazınız tam şarj olduğunda da bildirim alabiliyorsunuz.

Çoklu cihaz desteği de sunan iBetterCharge programının iPhone’unuzu tanıyabilmesi için iTunes’u açmalı ve Özet sekmesinde bulunan “Bu iPhone ile WiFi üzerinden eşzamanla” seçeneğini işaretlemeli ve aynı WiFi ağı üzerinden bağlanmalısınız.

Erkan Calp

iBetterCharge

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
373 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

iBetterCharge sayesinde iPhone'unuzu şarj etmeyi asla unutmayacaksınız.

iPhone kullanıcıları için özel olarak geliştirilen iBetterCharge, mobil cihazınızın batarya durumunu anlık olarak izler ve bataryanız bitmeden cihazınızı şarj etmenizi hatırlatır. Tamamen ücretsiz sunulan ve kurulumsuz olarak gelen batarya uygulaması ile iPhone’unuzun pil seviyesini masaüstünüzden takip edebilirsiniz.

Akıllı telefonların en büyük problemlerinden birisi de pillerin oldukça zayıf olması. Yoğun kullanımlarda 1 günü zor çıkaran telefonlarda her türlü işimizi rahatlıkla halledebiliyoruz. Ancak yoğun iş temposunda telefonunuzu şarj etmeyi unutabilir ve süprizle karşılaşabilirsiniz. Akıllı telefonlardaki batarya sorununu gören Softorino tarafından geliştirilen iBatterCharge adlı yazılım ise iPhone’unuzun şarjı azaldığında masaüstünüzden sesli ve animasyonlu bildirim yollayarak telefonunuzu şarj etmeniz hususunda sizi uyarıyor.

iPhone’unuzun pil durumunu doğru bir şekilde gösteren iBetterCharge’ın kullanımı da kurulumu kadar basit. Kurulum dosyasına çift tıklamanızın ardından programın kısa bir tanımı ile karşılaşıyorsunuz. iPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlamanız ardından program iPhone’unuzla eşleşiyor ve pil durumunu göstermeye başlıyor. Programın iPhone’unuzu görebilmesi için iTunes’u açıp Özetler sekmesinde bulunan “Bu iPhone ile WiFi üzerinden eş zamanlı” seçeneğinin işaretlenmiş olduğunu kontrol etmeniz gerekiyor.

iBetterCharge, iPhone’unuzun pil seviyesi %50, %20, ve %5’e ulaştığında ve tam şarj durumunda sizi uyarabiliyor. Bildirimlerin sesli ve animasyonlu olarak gösterip gösterilmeyeceğini belirleyebiliyorsunuz.

Birden fazla iPhone modeli kullananlar için çoklu cihaz desteği de sunan iBetterCharge, pil durumunu masaüstünden takip etmek isteyenler için ideal bir program.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gravit Designer

    Başarılı ve ücretsiz bir vektörel tasarım uygulaması
  • LinguaLeo

    LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • XMEye

    XMEye ile dilediğiniz her an kameraları takip edebilir, görüntülere ulaşabilirsiniz.
  • MorphVOX

    MorphVOX ile Windows bilgisayarınızda sesinizi değiştirebilir, insanların farklı ses tonu ile sizi tanımasını sağlayabilirsiniz.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Simply.Write

    Sadece yazmaya odaklanın!
  • Clouder!

    Clouder! ile SoundCloud parçalarını dinleyebilirsiniz.