Icecream PDF Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,170 TOPLAM İNDİRME
126 MB DOSYA BOYUTU

Icecream PDF Converter sayesinde belgelerinizi PDF haline getirmek çok kolay bir hale geliyor.

Icecream PDF Converter programı, PC kullanıcılarının ellerinde bulunan dokümanları PDF formatına çevirebilmek, yahut PDF'leri diğer belge formatlarına dönüştürebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor. Hem çok geniş sayıda format desteği sunabilmesi, hem de tüm bu işlemleri çok sayıda özellik ve sade bir kullanımla birleştirebilmesi sayesinde göz atmak isteyebileceklerinizden birisi olacağını düşünüyorum.

Programın özelliklerinden faydalanarak PDF'e dönüştürebileceğiniz dosya formatları şu şekilde sıralanıyorlar: DOC, DOCX, ODT, XLS, XLSX, ODS, HTML, TIFF, JPG, BMP, PNG, GIF, EPUB,XPS. Bunun yanında PDF'den dönüşüm yapabileceğiniz formatlar da var: JPG, BMP, DOC, ODT, TIFF, PNG, GIF, EPS, HTML.

Hem tek tek PDF dönüştürme işlemlerini hem de toplu dönüştürmeyi destekleyen Icecream PDF Converter, belgeleriniz içerisindeki verilerin yerleşiminin yeniden düzenlenmesi gibi konularda da biçimlendirme olanaklarını sunuyor.

PDF dosyalarınız veya diğer belge formatlarındaki dosyalarınız birden fazla sayfadan oluşuyorlarsa, hangi sayfalar arasının dönüşüme tabii tutulacağı, ayrıca dosya birleştirme yapılıp yapılmayacağı gibi konular da programın kullanıcılara sundukları geniş seçenekler arasındalar. Dönüştürme sonrasında sayfaların sıralamalarının orijinalinden farklı olmasını isteyenler için de sayfa sıralaması değiştirme imkanları dönüşüm öncesinde mevcut.

Herhangi bir sınırlamaya sahip olmayan ve sürükle bırak desteğine de sahip olan uygulamayı tüm PDF dönüştürme ihtiyacına sahip olanlar denemeliler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Icecream PDF Editor

    Icecream PDF Editor uygulamasını kullanarak PDF dosyalarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • Icecream PDF Split & Merge

    PDF dökümanlarınızı düzene sokacak sade ve hızlı bir uygulama arıyorsanız Icecream PDF Split & Merge ücretsiz bir alternatif.
  • IceCream Media Converter

    IceCream Media Converter programını kullanarak video ve ses formatlarını kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Tenorshare PDF Converter

    Tenorshare PDF Converter sayesinde farklı dosyaları PDF'ye, PDF dosyalarını farklı dosyalara dönüştürebilirsiniz
  • WorkinTool PDF Converter

    WorkinTool PDF Converter, ücretsiz PDF dönüştürücü program. PDF dönüştürme aracı, Word, Excel, PP, Html formatları arasında çeviri ve fazlasını yapıyor.
  • GIRDAC PDF Converter

    GIRDAC PDF Converter ile PDF dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • DOCX to PDF Converter

    DOCX to PDF Converter ile Word dosyalarınızı PDF formatına çevirebilirsiniz
  • Free PDF to Word Converter

    Free PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı DOC veya RTF dosyalarına dönüştürebilirsiniz