Icewind Dale: Enhanced Edition

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Icewind Dale: Enhanced Edition, 2000'de çıkmış orijinal Icewind Dale'in PC platformu için yeniden düzenlenmiş ve tüm içeriklerinin bir arada toplanmış koleksiyon versiyonudur.

Wizards of The Coast'ın efsanevi Unutulmuş Diyarlar'ında geçen, ilk olarak 2000 senesinde çıkışını yapmış Dungeons & Dragons oyunu Icewind Dale tüm ihtişamıyla PC platformuna geri döndü. Enhanced Edition ile birlikte eşsiz macerayı tekrar bilgisayarınıza getiren oyun genişletilmiş paketiyle yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

Eskilerin klasik rol yapma oyunlarından alışkın olduğunuz evrenin her bir anısını beraberinde getiren Icewind Dale'de bir dolu yeni büyü ve eşyalar yer alıyor. Enhanced Edition ile beraber geldiği anlaşılan eşyalar genel anlamda oyuna çeşitlilik katmış. Fantastik rol yapma oyunlarını sevenler yeni, kural bozmayan bu eşyalara bayılacaklar. Özellikle oyunda parti sistemiyle hareket etmeyi kuvvetlendirmek için gelen yeni araçlarla kendi partimizi oluşturup zindanlarda eşya avına çıkabiliyoruz. Arkadaşlarla oynayabilme Enhanced Edition ile daha da güçlü bir anlam kazanmış, özellikle sistemin platformlar arası olması halinde mobilde oyunu oynayan arkadaşınızla bile parti kurabiliyor ve beraber oynayabiliyorsunuz.

Orijinal Icewind Dale'den alışkın olduğunuz arayüze biraz veda etmek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü Enhanced Edition ile yepyeni bir arayü tasarımı, yeni tanıtılan hızlı loot'lama çubuğu var. Bu oyuna kolaylık getiren önemli bir gelişme olmuş. Artık eşyalarınızı ve büyülerinizi de düzenli tutmak mümkün, ekrana yerleştirebileceğiniz kısayollarla maceranız bölünmeden oyun keyfinizi devam ettirebiliyorsunuz. Hızlı loot çubuğu savaş esnasında daha çabuk yol almanızı sağlıyor. En azından edindiğiniz eşyayı yarım saat aramıyorsunuz.

Icewind Dale: Enhanced Edition aynı zamanda Heart of Winter ve Trials of the Luremaster ek paketlerini de içererek hikaye boyunca kesintisiz heyecan yaşamanıza imkan tanıyor. Düzenlenmiş ve tamamlanmış hikaye örgüsü, Unutulmuş Diyarlar fantastik hikayeleri tutkunlarının iştahını kabartacak. Oyunun hikaye örgüsünü üzerine yeniden çalışılarak çok daha bağlı ve sürükleyici bir yapı oturtulmuş. Orijinal oyunda havada kalan son Enhanced Edition ile birlikte tamamlanıyor.

Eğer fantastik rol yapma oyunlarından hoşlanıyorsanız ve Unutulmuş Diyarlar evreninin hastalarındansanız Icewind Dale'i mutlaka yeniden deneyimlemelisiniz. Ne de olsa eğer bu evrenin okurlarındansanız Icewind Dale'i mutlaka oynamışsınızdır!

Icewind Dale: Enhanced Edition'ı bilgisayarınızda çalıştırmak isterseniz ünlü rol yapma oyunu sizlerden hiç de yüksek bir sistem istemiyor:

Windows XP/Vista/7/8
Intel Core 2 Duo
1GB RAM
DirectX 9.0c destekli bir ekran kartı
2GB boş disk alanı

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Cenk Barkın Us

Icewind Dale: Enhanced Edition

x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Baldur's Gate gibi efsane bir klasiğin yapımcısı olan Beamdog'un bir diğer klasik oyunu olan Icewind Dale artık Android cihazlarında da oynanabiliyor. Bir diğer rol yapma oyunu olan Icewind Dale zindanlar & ejderhalar tarzı bir oyun.

Oyunun konusunda göre unutulmuş bir diyardaki krallıkta maceralar atılıyorsunuz. Korkusuz yaratıklarla yüzleşiyor ve zindanlarda canavarları avlıyor ve düşen eşyaları topluyorsunuz. Kısacası klasik bir rol yapma oyunu diyebilirim.

Gelişmiş bir zindanlar & ejderhalar oyunu olan Icewind Dale, boyutu biraz yüksek ve fiyatı da çok gibi görünse de, bilgisayar oyunu kalitesinde olduğu için indirmeye değer diye düşünüyorum.

Özellikler:

  • Çeşitli silahlar ve büyüler.
  • Seçebileceğiniz 30'dan fazla sınır.
  • Yeni görntüler.
  • Çoklu oyunculu mod.
  • Orijinal oyundan görevler.
  • Yeni görevler.

Eğer siz de Icewind Dale hayranıysanız veya rol yapma oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Icewind Dale: Enhanced Edition

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
1.99 GB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Icewind Dale: Enhanced Edition, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Baldur's Gate'in yaratıcısı Beamdog tarafından önce bilgisayarlar için geliştirilmiş olan oyun artık mobil cihazlarda da mevcut.

Klasik bir zindanlar ve ejderhalar oyunu olan Icewind Dale de yine unutulmuş fantastik bir diyarda zindanlarda dolaşıyor ve acımasız yaratıkları öldürmeye çalışıyorsunuz. Bu sırada da düşen eşyaları toplayıp en iyi savaşçı olmaya çalışıyorsunuz.

Oyunun eksi yönlerinden birisi boyutunun neredeyse 2 gb olması ve fiyatının yüksek olması. Bir mobil oyun için bu biraz fazla olsa da, bilgisayar ve konsol kalitesinde bir oyun olduğu için göz ardı edilebilir diye düşünüyorum.

Özellikler:

  • Çeşitli silahlar ve büyüler.
  • Seçebileceğiniz 30'dan fazla sınır.
  • Yeni görntüler.
  • Çoklu oyunculu mod.
  • Orijinal oyundan görevler.
  • Yeni görevler.

Klasik rol yapma oyunlarını seviyorsanız, Icewind Dale'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition

    Aksiyon ve macera oyunu olarak lansmana çıkan Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition milyonlarca kopya satacak.
  • Planescape: Torment: Enhanced Edition

    Planescape: Torment: Enhanced Edition derin hikayeye sahip bir rol yapma oyunudur
  • The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Türkçe Yama

    The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition için hazırlanan OyunÇeviri Türkçe yaması ile oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
  • Mass Effect Legendary Edition

    Mass Effect Legendary Edition ile benzersiz bir hikayeye adım atın. Mass Effect Legendary Edition indirin ve bu görkemli macerayı tecrübe edin.
  • Titan Quest Anniversary Edition

    Titan Quest Anniversary Edition klasik RPG oyununun yenilenmiş versiyonudur
  • The Last Dream: Developer's Edition

    The Last Dream: Developer's Edition bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Last Door: Collector's Edition

    The Last Door: Collector's Edition, korku temalı macera oyunları arasında ve point and click oynanışına sahip.
  • Dying Light: The Following - Enhanced Edition

    Dying Light kaliteli grafikleri başarılı bir senaryoyla birleştiren bir açık dünya tabalı zombi oyundur