iDevice Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,737 TOPLAM İNDİRME
3.84 MB DOSYA BOYUTU

iDevice Manager ile iPhone'unuz için MP3'lerden zil sesleri hazırlayabilir veya iPhone'unuz üzerinde bulunan video, müzik ve resimleri bilgisayarınıza koplayabilirsiniz.

iDevice Manager diğer bir adıyla iPhone Explorer ile iPhone'unuz için bilgisayarınızda bulunan MP3 ses dosyalarından kişisel zil sesleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca program müzik, fotoğraf, video ve diğer dosyalarınızı iPhone'dan bilgisayara veya bilgisayardan iPhone'a aktarmanıza izin verir.

Sevdiğiniz şarkılar, şarkıcılar, videolar ve çok daha fazlasını kolayca arayarak bulabileceğiniz bir arama özelliği iDevice Manager'ın içerisinde yer almaktadır.

iPhone'unuzu bilgisayarınıza bir USB bellek gibi göstermenize ve aynı zamanda iPhone sistem dosyalarına kolayca ulaşmanıza da olanak tanıyan iDevice Manager, gerçekten çok kullanışlı bir program.

iPhone kullanıcılarının özellikle denemesi gereken bir yazılım olan iDevice Manager gerçekten hayatınızı kolaylaştıracak.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NoDrives Manager

    NoDrives Manager ile bilgisayarınızdaki sabit disk sürücülerini tamamen görünmez hale getirebilirsiniz.
  • Hard Disk Manager

    Hard Disk Manager, sabit disk yedekleme ve kurtarma, disk bölümü yönetimi, sürücü kopyalama, disk silme araçları içerir.
  • SanDisk Media Manager

    SanDisk Media Manager ile telefonunuz ve bilgisayarınız arasında kolayca dosya transfer edebilirsiniz
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Far Manager

    Far Manager, Windows işletim sistemi bulunan bilgisayarlarınız üzerinde dosya ve arşiv yönetimini yapabilmenizi sağlayan ücretsiz bir yaızlım.
  • Tenorshare Partition Manager

    Tenorshare Partition Manager adlı yardımcı program ile dosya sistemini, bölüm etiketlerini ve sürücü harflerini kolayca değiştirebilirsiniz.
  • Attribute Manager v.2.35

    Attribute Manager, bilgisayarınızın içerisindeki her türlü dosya formatını destekler, dosyalarınızı belli kategorilere ayırarak kataloglar.
  • Content Manager Assistant

    Content Manager Assistant, Sony tarafından Playstation Vita kullanıcıları için geliştirilen bir dosya yönetim programıdır.