Idle Eleven

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Kendi takımınızı kurarak yıldız oyuncular keşfedeceğiniz eşsiz bir futbol oyunudur.

Kendi futbol kulübünüzü kurarak yıldız futbolcuları transfer edeceğiniz ve takımı şampiyon yaparak milyarder olacağınız Idle Eleven, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Hayalini kurduğunuz kulübün başkanlığını yaparak yıldızlardan oluşan yenilmez bir takım oluşturmalı ve transfer satışlarından bol miktarda kazanç sağlamalısınız. Oyunculara dilediğiniz ismi verebilir ve takımınızın formasını kendiniz tasarlayabilirsiniz.

Oyuncuların yıldızlarını parlatarak farklı takımlara transfer olmalarını sağlayabilir ve transferden elde ettiğiniz kazanç ile kulübü büyütebilirsiniz. Birçok zorlu turnuvada mücadele ederek dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularla karşılaşabilir ve nefes kesen maçlara çıkabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir futbol oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda futbol milyoneri olmak için üstleneceğiniz onlarca zorlu görev bulunmaktadır. Sıfırdan bir futbol takımı oluşturarak yeni yıldızlar keşfetmeli ve şampiyonlar liginde mücadele ederek oyuncularınızı tüm dünyaya tanıtmalısınız. Android işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız Idle Eleven, 100 binden fazla futbol tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glorious Eleven

    Takımımızı şampiyon yapmaya çalışacağız.
  • Top Eleven 2024 APK

    Top Eleven 2024 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerlik oyundur.
  • Hoshi Eleven

    Hoshi Eleven, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek zevkli bir spor oyunudur.
  • Bowling Idle

    Hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Gun Idle

    Farklı silahlar ile atışlar yapabileceğiniz keyif verici bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Perfect Eleven

    Harika deneyim sunan bir futbol oyunu
  • One For Eleven

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol yönetim oyunudur.
  • Fantastic Eleven

    Fantastic Eleven tamamen ücretsiz olarak sunulan bir futbol oyunudur fakat ne yazık ki kalitesiyle biraz geride kalıyor.