Idle Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Idle Empires, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz ve sizi zalim bir diktatörün baş yaveri olarak görevlendiren bir tür stratejik rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynanabilen Idle Empires mobil oyunu, zalim bir yönetici olarak ülkede dilediğinizce at koşturabileceğiniz özgürlüğü size tanıyan bir tür rol yapma oyunudur.

Başlangıçta size bir strateji oyunu imajı veren Idle Empires mobil oyunu, amacı itibarıyla alışılmışın dışında sizi karanlık tarafta yer almaya sürüklüyor. Zalim bir yönetici olup da yaptığınız hiçbir yolsuzluktan ve haksızlıktan yargılanmayacağınızı düşünün. İşte Idle Empires size böyle bir deneyim sunuyor.

Kral Norman’ın yozlaşmış hükümdarlığını perçinleştirmek için onun adeta sağ kolu gibi hareket edebileceğiniz Idle Empires mobil oyununda yer alan iğneleyici diyaloglar da dikkat çekiyor. Oyun boyunca şehirlerin huzurlu imajını yok edecek ve sadece sizin ve dolayısıyla Kral’ın çıkarına olan faaliyetlere imza atacaksınız. Örneğin huzurlu çiftlikleri tekstil atölyelerine, meydanları hapishanelere ya da yetimhaneleri büyük fabrikalara dönüştürebilirsiniz. Ayrıca topladığınız yandaşlar ordusuyla ülke içinde ve askeri ordunuzla da ülke dışında korku yönetiminizi garanti altına alabilir ve genişletebilirsiniz.

Para hırsıyla dolu ve savaş yandaşı bir yönetimin ikinci adamı olarak huzurlu ülkeleri doyumsuz diktatörlüklere dönüştürme amacıyla oynayacağınız Idle Empires mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Idle Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen Idle Empires mobil oyunu, zalim bir kralın ülkesinde özgürce yolsuzluk ve zalim yönetiminizi sürdürebileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen Idle Empires, siz oyuncuları para arzusuyla yoldan çıkan doyumsuz idarecilerin zihnine taşıyan ilginç bir tür rol yapma oyunudur.

Oyunda yer aldığımız taraf bakımından alışılmışın dışına çıkan Idle Empires oyununda kötü olan karakter sizin yönetiminizde olacak. Karanlık ve yozlaşmış bir Kral’ın ülkesinde Kral’ın sağ kolu olarak görev yapacağınız oyunda kendinize adeta bir yandaş ordusu kurmakla yükümlüsünüz. Böylelikle ülke içinde tayin edilen korku yönetimini ve zalim diktatörlüğü pekiştireceksiniz. Ayrıca ülke kaynaklarıyla geliştirdiğiniz ordunuzla diğer ülkeleri de kontrol edebilir ve yönetim alanınızı genişletebilirsiniz.

Kral Norman’ın karakterinin adeta ülke yönetimine yansıdığı Idle Empires oyununda paraya hırsıyla tüm zalimlikleri ve yolsuzlukları yapacaksınız. Oyunda yer alan nostaljik piksel grafiklerle sanki biraz masumiyet katılmaya çalışılmış gibi ancak iğneleyici diyaloglarla olay örgüsünden kopmanız da engelleniyor.

Kral’ın ve sizin çıkarınıza uygun her türlü yolsuzluğu yapabileceğiniz ve hiçbir eyleminizden yargılanmayacağınız ütopik bir dünya sunan Idle Empires mobil oyunu AppStore’da siz oyuncuları bekliyor. Ancak kendinizi role çok kaptırmamanızı öneririz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Empires & Puzzles: RPG Quest

    Empires & Puzzles: RPG Quest, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir rol yapma oyunu.
  • Idle Heroes APK

    Idle Heroes APK, kahramanlarınızla karanlığın güçlerine karşı savaştığınız fantastik rpg oyunu. Idle Heroes oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Demon Sword: Idle RPG

    Demon Sword: Idle RPG, iblisler ve insanların beraber yaşadığı dünyada geçen bir mobil RPG oyunudur.
  • Idle Sword

    Idle Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Idle Knight

    Idle Knight, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Rol oyunudur.
  • Idle Champions

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Idle Knights

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu