Idle Roller Coaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir strateji oyunu

Idle Roller Coaster, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir strateji oyunudur. Kendi lunaparkınızı işletip para kazanabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş vakitlerinizi değerlendirmek için oynayabileceğiniz uzun süreli bir oyun arayışınız varsa oynayabileceğiniz oyunlardan bir tanesi olarak dikkatimizi çeken Idle Roller Coaster, eğlenceli temasıyla karşımıza çıkıyor. Renkli bir atmosfere sahip olan oyunda büyük bir roller coaster işletmesini devralıyorsunuz. Büyük bir işletme sahibi olmak için sürekli olarak kendinizi geliştirmeniz gereken oyunda giderek daha fazla para kazanıyor ve milyoner oluyorsunuz. Stratejik hamleler yapmanız gereken oyunda en iyi olmak için mücadele veriyorsunuz. Yeni turistleri işletmenize çekerek daha fazla para kazanmak için çalışmalısınız. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda yeteneklerinizi de sergiliyorsunuz. Bu tarz işletme oyunları oynamayı seviyorsanız denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim.

Idle Roller Coaster oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle Roller Coaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
245 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz strateji oyunu

Idle Roller Coaster, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyun olarak karşımıza çıkan Idle Roller Coaster oyununda büyük bir işletmenin patronu oluyorsunuz. Renkli bir atmosfere sahip olan oyunda büyük bir roller coaster işletmesini devralıyorsunuz. Canlı renkleri, hoş animasyonları ve sürükleyici etkisiyle de mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi. Sürekli olarak kendinizi geliştirmeniz gereken oyunda giderek daha fazla para kazanıyor ve milyoner oluyorsunuz. Stratejik hamleler yapmanız gereken oyunda en iyi olmak için mücadele veriyorsunuz. Son derece dikkatli olmalı ve tüm hamlelerinizi dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Yeni turistleri işletmenize çekerek daha fazla para kazanmak için çalışmalısınız. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda yeteneklerinizi de sergiliyorsunuz. 

Idle Roller Coaster oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush

    Benzersiz roller coaster sürüşüne hazırlanın.
  • Roller Coaster

    Refleksleri coşturan süper eğlenceli arcade oyun
  • Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

    Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Roller Coaster VR

    Roller Coaster VR, sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz lunapark treni oyunu.
  • Real Roller Coaster Simulator

    Real Roller Coaster Simulator, gerçekçi grafikleriyle dikkatlerimizi çeken bir roller coaster simülasyonu.
  • Idle Zoo Tycoon 3D

    Kendi hayalindeki hayvanat bahçesini kur.
  • Dead Spreading: Idle Game

    Zombilerin güvenli bölgeye gelmelerini engelleyin! 
  • Tap Empire: Idle Clicker

    Milyarder tekeline girmek için işinize başlayın.