Idle Stickman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!

Idle Stickman APK, çöp adamların sonsuz sayıda düşmanla karşılaştığı bir yol şeridini yönettiğiniz tıklamalı oyundur. Clicker idle türünde Android oyununda aralarında yenilmesi güç sonsuz sayıda rakiple tek başınıza veya destek ekibiyle mücadele edeceksiniz.

Idle Stickman APK İndir

Düşmanlarınızı yok etmeye hazır mısınız? Bütün sinir ve stresinizi atabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunuyla karşınızdayız. Daha önce oynadığınız savaş oyunlarını unutun. Bu oyunda tek başınasınız ve düşmanlarınız çok fazla.

Üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Bu oyunda da ilk seviyeden başlayarak düşmanlarınızla karşılıklı olarak ateş ediyorsunuz. Ama sizin elinizdeki kozlar daha güçlü. Eğer hiç durmadan ateş ederseniz düşmanlarınız size yaklaşmadan ölmüş olacaklar. Gerçek bir savaşçı gibi kahraman olabilirsin.

Pratik bir oynanış şekline sahip olduğu için tüm oyunseverlerin dikkatini çekiyor. Ayrıca güzel atmosferi ve renkli grafikleri ile oyun daha eğlenceli hale geliyor.

Tıklama oyununa kendi çöp adam kulenizin birinci katında başlıyorsunuz. Kötü çöp adamlar ve canavarlar kulenizi istila ediyor ve her katta konuşlanmış bir çöp adamınız var. Canavarları zamanla kendi başlarına yok ediyorlar ancak daha hızlı saldırmalarını sağlamak için üzerlerine dokunabilirsiniz. Düşmanları ne kadar hızlı öldürürlerse o kadar çok para kazanıyorsunuz bu nedenle onlara her fırsatta dokunarak güç verin.

Kapılarınızı yükseltin - Her kapı coin kullanılarak yükseltilebiliyor. İlerlemeniz ve gücünüz kapılarınızın dayanıklılığına bağlı. Kötü çöp adamları ne kadar hızlı çıkarırsanız o kadar çok para kazanırsınız.

Düşen sandıkları yakalayın - Oyunu aktif olarak oynarken ekranın üst kısmından aşağı düşen sandıkları fark edeceksiniz. Ekrandan çıkmadan önce üzerine dokunabilirseniz güzel bir para kazanabilirsiniz. Vakit geçirme modunda oynuyorsanız olsanız bile oyunu açık bırakmanızı öneririz. Ara sıra aşağı bakın, bir sandık görebilirsiniz.

Kazancınızı artırmak için prestij - Bir kapı maksimum seviyeye ulaştığında prestij olarak ayarlayabilirsiniz. Bunu yaparak çok para kazanırsınız ancak 1. seviyeye geri dönersiniz. Bu, kapının oyunun ilerleyen zamanlarında daha da dayanıklı olacağı anlamına gelir. Prestij, çok hızlı bir şekilde güç sağlamanın anahtarıdır. Çok para kazanmak için kapılarınızı mümkün olduğunca prestijli hale getirmeye çalışın.

Hazır olduğunuzda boss’ları alın - Oyunda belirli bir süre geçirdikten sonra boss’lara meydan okuyabilirsiniz. Boss’lar birini her yendiğinizde daha da güçlenen canavarlardır. Bir boss dövüşü başladığında kapılarınızdan çıkan çöp adamlarla savaşa girersiniz. Ne kadar çok kapı açarsanız şansınız o kadar fazla olur. Boss’lar her saldırdığında bir çöp adam savaştan çıkar.

Çöp adamlarınızın hasar çıkış gücünü maksimum üç kata kadar artırmak için hızlıca dokunun. Bonusu aktif tutmak için dokunmaya devam etmeniz gerekir, pes etmeyin! Çifte kazanç için öfke modunu etkinleştirin. Bazen sandıktan bu güçlendirme çıkabiliyor. Kilidi açılmış tüm kapılar alev alır ve çöp adamlarınızın hasar çıkış gücü artar.

sedanur Bolat

Idle Stickman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
284 MB DOSYA BOYUTU

Hiç durmadan ateş et ve düşmanlarından kurtul!

Idle Stickman oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Düşmanlarınızı yok etmeye hazır mısınız? Bütün sinir ve stresinizi atabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunuyla karşınızdayız. Daha önce oynadığınız savaş oyunlarını unutun. Bu oyunda tek başınasınız ve düşmanlarınız çok fazla. Hayatta da öyle değil midir zaten?

Üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Bu oyunda da ilk seviyeden başlayarak düşmanlarınızla karşılıklı olarak ateş ediyorsunuz. Ama sizin elinizdeki kozlar daha güçlü. Eğer hiç durmadan ateş ederseniz düşmanlarınız size yaklaşmadan ölmüş olacaklar. 

Pratik bir oynanış şekline sahip olduğu için tüm oyunseverlerin dikkatini çekiyor. Ayrıca güzel atmosferi ve renkli grafikleri ile oyun daha eğlenceli hale geliyor.

Bu uzun serüvene katılmaya ne dersin? Sen de oyunu ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • Stickman Dismounting APK

    Stickman Dismounting APK ragdoll fiziğiyle güldüren süper eğlenceli çöp adam oyunu. Stickman Dismounting Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir.
  • Stickman Warriors APK

    Stickman Warriors APK, gerçekçi fizik ve zorlu oynanışa sahip beat'em'up türünde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı Android oyunu.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Stickman Royale : WW2 Battle

    Düşmanları temizleyin ve şehrin kontrolünü elinize alın.